Kanapka wyścigowa wyścigówka
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

1. Bagietkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.

2. Myjemy sałatę i dobrze osuszamy.

3. Na bagietkę kładziemy szynkę Babuni, salami oraz sałatę.

4. Przykrywamy drugą częścią bagietki, a po bokach układamy 4 pomidorki koktajlowe.

Bagietka

bagietka

Jak z francuskiej piekarni! Rumiana, chrupiąca skórka zaprasza, by odkryć pyszne wnętrze – pszenne ciasto, delikatne i mięciutkie. Świetna na kanapki z dżemem, miodem lub twarożkiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Ziza Ziza
    4038 dni temu
    mniam, mniam, mniam ,mniam mniam, mniam, mniam ,mniam

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!