
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Bagietkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy sałatę i dobrze osuszamy.
3. Na bagietkę kładziemy szynkę Babuni, salami oraz sałatę.
4. Przykrywamy drugą częścią bagietki, a po bokach układamy 4 pomidorki koktajlowe.
Bagietka
Jak z francuskiej piekarni! Rumiana, chrupiąca skórka zaprasza, by odkryć pyszne wnętrze – pszenne ciasto, delikatne i mięciutkie. Świetna na kanapki z dżemem, miodem lub twarożkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledzie po kaszubsku
- Sernik pistacjowy
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Mini burgery
- Łazanki
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciasto marchewkowe
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Pierniki
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Uszka z grzybami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ryba po japońsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
4365 dni temu
mniam, mniam, mniam ,mniam mniam, mniam, mniam ,mniam
Odpowiedz