
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Bagietkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy sałatę i dobrze osuszamy.
3. Na bagietkę kładziemy szynkę Babuni, salami oraz sałatę.
4. Przykrywamy drugą częścią bagietki, a po bokach układamy 4 pomidorki koktajlowe.
Bagietka
Jak z francuskiej piekarni! Rumiana, chrupiąca skórka zaprasza, by odkryć pyszne wnętrze – pszenne ciasto, delikatne i mięciutkie. Świetna na kanapki z dżemem, miodem lub twarożkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka cała wspaniała
Pyszna różnorodność smaków do przygotowania w parę chwil: szpinak, kozi ser i schab ułożone na pysznej chrupiącej bułce.

Kanapka na bogato
Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!

Kanapka drwalska
Kanapka w rozmiarze XL – chleb drwala, kiełbasa i ser gouda są w stanie zaspokoić nawet największy wilczy apetyt.

Kanapka szybka rybka
Ekspresowy pomysł na przepyszne kanapki: wystarczy świeże pieczywo, filet z matiasa, jajko, cebula i trochę koperku!


Komentarze (1)
3500 dni temu
mniam, mniam, mniam ,mniam mniam, mniam, mniam ,mniam
odpowiedz