Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Bagietkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy sałatę i dobrze osuszamy.
3. Na bagietkę kładziemy szynkę Babuni, salami oraz sałatę.
4. Przykrywamy drugą częścią bagietki, a po bokach układamy 4 pomidorki koktajlowe.
Bagietka
Jak z francuskiej piekarni! Rumiana, chrupiąca skórka zaprasza, by odkryć pyszne wnętrze – pszenne ciasto, delikatne i mięciutkie. Świetna na kanapki z dżemem, miodem lub twarożkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka cała wspaniała
Pyszna różnorodność smaków do przygotowania w parę chwil: szpinak, kozi ser i schab ułożone na pysznej chrupiącej bułce.
Kanapka na bogato
Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!
Kanapka drwalska
Kanapka w rozmiarze XL – chleb drwala, kiełbasa i ser gouda są w stanie zaspokoić nawet największy wilczy apetyt.
Kanapka szybka rybka
Ekspresowy pomysł na przepyszne kanapki: wystarczy świeże pieczywo, filet z matiasa, jajko, cebula i trochę koperku!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Wigilijny makowiec
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ryba po japońsku
- Śledzie po kaszubsku
- Sernik krakowski
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Przekąski sylwestrowe
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto marchewkowe
- Pieczona ryba po grecku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
4059 dni temu
mniam, mniam, mniam ,mniam mniam, mniam, mniam ,mniam
odpowiedz