Kanapka WYŚCIGOWA WYŚCIGÓWKA
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Bagietkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.

2. Myjemy sałatę i dobrze osuszamy.

3. Na bagietkę kładziemy szynkę Babuni, salami oraz sałatę.

4. Przykrywamy drugą częścią bagietki, a po bokach układamy 4 pomidorki koktajlowe.

Bagietka

bagietka

Jak z francuskiej piekarni! Rumiana, chrupiąca skórka zaprasza, by odkryć pyszne wnętrze – pszenne ciasto, delikatne i mięciutkie. Świetna na kanapki z dżemem, miodem lub twarożkiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Ziza Ziza
    1751 dni temu
    mniam, mniam, mniam ,mniam mniam, mniam, mniam ,mniam

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram