Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Bułkę przekrawamy wzdłuż.
2. Myjemy i osuszamy szpinak i przekładamy go na spód bułki.
3. Kroimy w plastry kozi ser oraz schab tradycyjny.
4. Obieramy czerwoną cebulę i kroimy ją w krążki.
5. Układamy na szpinak warstwami: kozi ser oraz schab.
6. Na wierzch kanapki kładziemy krążki cebuli oraz kapary.
7. Smarujemy wszystko majonezem. Polewamy całość naturalnym jogurtem, przyprawiamy curry i świeżym pieprzem.
Bułka fitness
Przyjemność chrupania już od śniadania! Smakowite połączenie pszennej i żytniej mąki ze zdrowo chrupiącym dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka ciabattella
Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.
Kanapka na bogato
Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!
Kanapka drwalska
Kanapka w rozmiarze XL – chleb drwala, kiełbasa i ser gouda są w stanie zaspokoić nawet największy wilczy apetyt.
Kanapka ciao ciabatta
Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sernik piernikowy
- Piernik staropolski
- Uszka z grzybami
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Domek z piernika
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto marchewkowe
- Ryba po japońsku
- Sernik krakowski
- Przekąski sylwestrowe
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)