Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Bułkę przekrawamy wzdłuż.
2. Myjemy i osuszamy szpinak i przekładamy go na spód bułki.
3. Kroimy w plastry kozi ser oraz schab tradycyjny.
4. Obieramy czerwoną cebulę i kroimy ją w krążki.
5. Układamy na szpinak warstwami: kozi ser oraz schab.
6. Na wierzch kanapki kładziemy krążki cebuli oraz kapary.
7. Smarujemy wszystko majonezem. Polewamy całość naturalnym jogurtem, przyprawiamy curry i świeżym pieprzem.
Bułka fitness

Przyjemność chrupania już od śniadania! Smakowite połączenie pszennej i żytniej mąki ze zdrowo chrupiącym dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciasto marchewkowe
- Klasyczna sałatka grecka
- Zupa grzybowa z makaronem
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ryba z piekarnika
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pieczona ryba po grecku
- Śledzie po kaszubsku
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Śledź w oleju
- Pierniki
- Krokiety z mięsem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik pistacjowy
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Nuggetsy z kurczaka
- Łazanki
- Kutia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)