Kanapka CAŁA WSPANIAŁA,
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Bułkę przekrawamy wzdłuż.

2. Myjemy i osuszamy szpinak i przekładamy go na spód bułki.

3. Kroimy w plastry kozi ser oraz schab tradycyjny.

4. Obieramy czerwoną cebulę i kroimy ją w krążki.

5. Układamy na szpinak warstwami: kozi ser oraz schab.

6. Na wierzch kanapki kładziemy krążki cebuli oraz kapary.

7. Smarujemy wszystko majonezem. Polewamy całość naturalnym jogurtem, przyprawiamy curry i świeżym pieprzem.

Bułka fitness

bułka fitness

Przyjemność chrupania już od śniadania! Smakowite połączenie pszennej i żytniej mąki ze zdrowo chrupiącym dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego i soi.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram