
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
- sitko
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: BLENDUJEMY SKŁADNIKI LEMONIADY
Miąższ arbuza, sok z cytryn, ksylitol, 5 kostek lodu i 1 litr wody umieszczamy w blenderze. Całość blendujemy do połączenia składników.
KROK 2: PRZELEWAMY LEMONIADĘ PRZEZ SITKO
Lemoniadę przelewamy przez sitko do dzbanka, aby pozbyć się grudek.
KROK 3: DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI
Dodajemy resztę wody, miętę i kostki lodu. Całość mieszamy, wstawiamy do lodówki i mocno schładzamy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Krokiety z mięsem
- Spaghetti carbonara
- Klasyczna sałatka grecka
- Pierniki
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Golonka pieczona po bawarsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Nuggetsy z kurczaka
- Sałatka gyros
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Pistacjowy sernik baskijski
- Domek z piernika
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Boczek pieczony
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)