
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Przekrawamy chleb wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy i osuszamy majeranek.
3. Kroimy w plastry kiełbasę myśliwską, paprykę konserwową oraz korniszony.
4. Na chleb nakładamy po kolei: ser Gouda w plastrach, kiełbasę myśliwską, paprykę konserwową i pokrojone w plastry korniszony.
5. Całość dekorujemy świeżym majerankiem.
Chleb drwalski
Bochenek pełen natury! Wyśmienity chleb z dodatkiem mąki żytniej; z idealnie chrupiącą skórką, pod którą kryją się ziarna słonecznika, siemię lniane i soja.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka wyścigowa wyścigówka
Chrupiąca świeża bagietka kryjąca w swym wnętrzu kolorowe wiosenne dodatki. Idealna dla tych, którzy są ciągle w pędzie!

Kanapka na bogato
Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!

Kanapka jak śliwka w pasztet
Śliwka to idealny dodatek do pasztetu, a razem stworzą wspaniałe wypełnienie smakowitej kanapki. Spróbuj!

Kanapka cała wspaniała
Pyszna różnorodność smaków do przygotowania w parę chwil: szpinak, kozi ser i schab ułożone na pysznej chrupiącej bułce.

Komentarze (5)
3409 dni temu
super kanapka, bardzo fajna, dla meza w sam raz, nie ebdzie glodny w pracy:) mój drwal... ja tez nie wiedziałam ,ze pod ta amrk akryje się taki znany i dobry producent wedlin
odpowiedz
3492 dni temu
Wow nie wiedziałam, że Kania ma związek z PIKOKiem, ale że to wszystko jest jego czy tylko niektóre produkty??
odpowiedz
3513 dni temu
kiełbasa żywiecka pikoka od Kani jest rewelacyjna na taką kanapkę! az mi slinka cieknie :)
odpowiedz
3684 dni temu
A ja mam ochotę na Drwala. Myślicie, że skusi się na kanapkę :)
odpowiedz
3689 dni temu
Ależ mam ochotę na ten pyszny chlebek wypiekany w Lidlu,jutro po pracy tam wstąpię po pieczywko :)
odpowiedz
zobacz wszystkie