Kanapka DRWALSKA
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Przekrawamy chleb wzdłuż, smarujemy masłem.

2. Myjemy i osuszamy majeranek.

3. Kroimy w plastry kiełbasę myśliwską, paprykę konserwową oraz korniszony.

4. Na chleb nakładamy po kolei: ser Gouda w plastrach, kiełbasę myśliwską, paprykę konserwową i pokrojone w plastry korniszony.

5. Całość dekorujemy świeżym majerankiem.

Chleb drwalski

chleb drwalski

Bochenek pełen natury! Wyśmienity chleb z dodatkiem mąki żytniej; z idealnie chrupiącą skórką, pod którą kryją się ziarna słonecznika, siemię lniane i soja.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (5)

Avatar
  • karo karo
    1650 dni temu
    super kanapka, bardzo fajna, dla meza w sam raz, nie ebdzie glodny w pracy:) mój drwal... ja tez nie wiedziałam ,ze pod ta amrk akryje się taki znany i dobry producent wedlin

    odpowiedz

  • luizana luizana
    1733 dni temu
    Wow nie wiedziałam, że Kania ma związek z PIKOKiem, ale że to wszystko jest jego czy tylko niektóre produkty??

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1754 dni temu
    kiełbasa żywiecka pikoka od Kani jest rewelacyjna na taką kanapkę! az mi slinka cieknie :)

    odpowiedz

  • Justyna Justyna
    1925 dni temu
    A ja mam ochotę na Drwala. Myślicie, że skusi się na kanapkę :)

    odpowiedz

  • Mariola Mariola
    1930 dni temu
    Ależ mam ochotę na ten pyszny chlebek wypiekany w Lidlu,jutro po pracy tam wstąpię po pieczywko :)

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram