Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przgotowanie
1. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy rukolę i osuszamy.
3. Kroimy marynowane pieczarki oraz suszone śliwki.
4. Na spód bułki nakładamy rukolę, pasztet pokrojony w plastry, marynowane pieczarki i suszone śliwki.
5. Dekorujemy całość rukolą.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka paryżanka
Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!
Kanapka na bogato
Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!
Kanapka zielenina z grilla
Grillowane warzywa w duecie z puszystym pieczywem, a do tego świeże oregano i oliwa z oliwek. To kanapka na każdą okazję!
Kanapka cała wspaniała
Pyszna różnorodność smaków do przygotowania w parę chwil: szpinak, kozi ser i schab ułożone na pysznej chrupiącej bułce.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Golonka pieczona po bawarsku
- Kutia
- Ryba po japońsku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Wegańska ryba po grecku
- Pieczona ryba po grecku
- Błyskawiczne pierniczki
- Świąteczne pierniczki
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Sałatka gyros
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
4127 dni temu
W bułeczkach z Lidla z pestkami dyni już dawno jestem zakochana ,pyszne kanapeczki :)
odpowiedz