Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przgotowanie
1. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy rukolę i osuszamy.
3. Kroimy marynowane pieczarki oraz suszone śliwki.
4. Na spód bułki nakładamy rukolę, pasztet pokrojony w plastry, marynowane pieczarki i suszone śliwki.
5. Dekorujemy całość rukolą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pistacjowy sernik baskijski
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Kutia
- Przekąski sylwestrowe
- Ciasto marchewkowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Golonka pieczona po bawarsku
- Burek ze szpinakiem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Makówki śląskie
- Pierniki
- Uszka z grzybami
- Makowiec japoński
- Ciasto na pierogi
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Najlepsza sałatka z tortellini
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
4447 dni temu
W bułeczkach z Lidla z pestkami dyni już dawno jestem zakochana ,pyszne kanapeczki :)
Odpowiedz