
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przgotowanie
1. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
2. Myjemy rukolę i osuszamy.
3. Kroimy marynowane pieczarki oraz suszone śliwki.
4. Na spód bułki nakładamy rukolę, pasztet pokrojony w plastry, marynowane pieczarki i suszone śliwki.
5. Dekorujemy całość rukolą.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z truskawkami
- Focaccia – klasyczny przepis
- Jajka na miękko
- Lemoniada arbuzowa
- Owsianka na mleku
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Spaghetti carbonara
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
4375 dni temu
W bułeczkach z Lidla z pestkami dyni już dawno jestem zakochana ,pyszne kanapeczki :)
odpowiedz