Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Gotujemy jajko na twardo.
2. Filet z matijasa myjemy i dobrze suszamy.
3. Ugotowane na twardo jajko kroimy w plasterki.
4. Cebulę kroimy w krążki.
5. Siekamy koperek.
6. Bułkę przekrawamy wzdłuż.
7. Układamy na dolną połówkę bułki po kolei: filet z matijasa, jajko oraz krążki cebuli.
8. Całość dekorujemy majonezem i posiekanym koperkiem.
9. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno lub na ciepło.
Bułka pszenna
Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka bagietka i krewetka
Chrupiące pszenne pieczywo z masłem czosnkowo-pietruszkowym, a do tego krewetki, sałata i awokado. Kanapka doskonała!
Kanapka łososie są w sosie
Pomysł na zdrową przekąskę w kilka chwil? Ciemne pieczywo, ogórek i wędzony łosoś! Do tego odrobina koperku... i gotowe.
Kanapka ciabattella
Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto na pierogi
- Świąteczne pierniczki
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sernik krakowski
- Ciasto marchewkowe
- Wegańska ryba po grecku
- Sałatka gyros
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Błyskawiczne pierniczki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)