
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Gotujemy jajko na twardo.
2. Filet z matijasa myjemy i dobrze suszamy.
3. Ugotowane na twardo jajko kroimy w plasterki.
4. Cebulę kroimy w krążki.
5. Siekamy koperek.
6. Bułkę przekrawamy wzdłuż.
7. Układamy na dolną połówkę bułki po kolei: filet z matijasa, jajko oraz krążki cebuli.
8. Całość dekorujemy majonezem i posiekanym koperkiem.
9. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno lub na ciepło.
Bułka pszenna
Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Świąteczne pierniczki
- Boczek pieczony
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Burek ze szpinakiem
- Krokiety z mięsem
- Golonka pieczona po bawarsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Przekąski sylwestrowe
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledzie po kaszubsku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto na pierogi
- Guacamole
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)