
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Gotujemy jajko na twardo.
2. Filet z matijasa myjemy i dobrze suszamy.
3. Ugotowane na twardo jajko kroimy w plasterki.
4. Cebulę kroimy w krążki.
5. Siekamy koperek.
6. Bułkę przekrawamy wzdłuż.
7. Układamy na dolną połówkę bułki po kolei: filet z matijasa, jajko oraz krążki cebuli.
8. Całość dekorujemy majonezem i posiekanym koperkiem.
9. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno lub na ciepło.
Bułka pszenna
Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka bagietka i krewetka
Chrupiące pszenne pieczywo z masłem czosnkowo-pietruszkowym, a do tego krewetki, sałata i awokado. Kanapka doskonała!

Kanapki z łososiem
Pomysł na zdrową przekąskę w kilka chwil? Ciemne pieczywo, ogórek i wędzony łosoś! Do tego odrobina koperku... i gotowe.

Kanapka ciabattella
Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.

Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)