Kanapka SZYBKA RYBKA
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Gotujemy jajko na twardo.

2. Filet z matijasa myjemy i dobrze suszamy.

3. Ugotowane na twardo jajko kroimy w plasterki.

4. Cebulę kroimy w krążki.

5. Siekamy koperek.

6. Bułkę przekrawamy wzdłuż.

7. Układamy na dolną połówkę bułki po kolei: filet z matijasa, jajko oraz krążki cebuli.

8. Całość dekorujemy majonezem i posiekanym koperkiem.

9. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno lub na ciepło.

Bułka pszenna

bułka pszenna

Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram