
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Kromkę chleba smarujemy masłem.
2. Nakładamy twarożek, następnie 4 plastry jajka ekologicznego, tak, aby kształtem przypominały skrzydła motyla.
3. Pomiędzy jajka kładziemy 2 liście szczypiorku.
4. Całość posypujemy drobno pokrojonym szczypiorkiem.
Chleb słonecznikowy
Ciemny, pyszny, aromatyczny. Lśniąca skórka, szczodrze obsypana ziarnami słonecznika, a wewnątrz pełnia smaku i przyjemność chrupania – mąka żytnia i obfitość słonecznikowych ziaren.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Łazanki
- Boczek pieczony
- Ryba po japońsku
- Sałatka gyros
- Ryba z piekarnika
- Zupa grzybowa z makaronem
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledzie po kaszubsku
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pierniki
- Burek ze szpinakiem
- Kutia
- Klasyczna sałatka grecka
- Piernik świąteczny
- Pieczona ryba po grecku
- Makówki śląskie
- Barszcz czerwony z ziemniakami
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)