Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
1. Kromkę chleba smarujemy masłem.
2. Nakładamy twarożek, następnie 4 plastry jajka ekologicznego, tak, aby kształtem przypominały skrzydła motyla.
3. Pomiędzy jajka kładziemy 2 liście szczypiorku.
4. Całość posypujemy drobno pokrojonym szczypiorkiem.
Chleb słonecznikowy
Ciemny, pyszny, aromatyczny. Lśniąca skórka, szczodrze obsypana ziarnami słonecznika, a wewnątrz pełnia smaku i przyjemność chrupania – mąka żytnia i obfitość słonecznikowych ziaren.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka jak śliwka w pasztet
Śliwka to idealny dodatek do pasztetu, a razem stworzą wspaniałe wypełnienie smakowitej kanapki. Spróbuj!
Kanapka zielenina z grilla
Grillowane warzywa w duecie z puszystym pieczywem, a do tego świeże oregano i oliwa z oliwek. To kanapka na każdą okazję!
Kanapka wyścigowa wyścigówka
Chrupiąca świeża bagietka kryjąca w swym wnętrzu kolorowe wiosenne dodatki. Idealna dla tych, którzy są ciągle w pędzie!
Kanapka drwalska
Kanapka w rozmiarze XL – chleb drwala, kiełbasa i ser gouda są w stanie zaspokoić nawet największy wilczy apetyt.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pistacjowy sernik baskijski
- Kutia
- Piernik staropolski
- Kompot z suszu z cytryną
- Wegańska ryba po grecku
- Pierniki
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba po japońsku
- Świąteczne pierniczki
- Błyskawiczne pierniczki
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Śledzie po kaszubsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)