Kanapka MOTYLEK
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Kromkę chleba smarujemy masłem.

2. Nakładamy twarożek, następnie 4 plastry jajka ekologicznego, tak, aby kształtem przypominały skrzydła motyla.

3. Pomiędzy jajka kładziemy 2 liście szczypiorku.

4. Całość posypujemy drobno pokrojonym szczypiorkiem.

Chleb słonecznikowy

chleb słonecznikowy

Ciemny, pyszny, aromatyczny. Lśniąca skórka, szczodrze obsypana ziarnami słonecznika, a wewnątrz pełnia smaku i przyjemność chrupania – mąka żytnia i obfitość słonecznikowych ziaren.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram