Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Idealne danie dla tych, którzy lubią gotować w plenerze: pieczona polędwica wołowa i sycący gulasz z soczewicy! Wypróbuj przepis Karola – niech te proste smaki przeniosą Cię w czasie.
liczba polubień: 101 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Spróbuj marokańskiego dania jednogarnkowego z wołowiną i warzywami!
liczba polubień: 216 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Przygotuj danie pełne bliskowschodnich aromatów. Doskonale doprawiona jagnięcina i chrupiąca cieciorka to jego mocne atuty!
liczba polubień: 108 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Orientalna kuchnia zagości w Twoim domu – przepisy na prawdziwy humus i tagin czekają na Ciebie!
liczba polubień: 60 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Doskonałe bezmięsne danie jednogarnkowe – połączenie warzyw z aromatycznymi przyprawami: kuminem rzymskim i kurkumą.
liczba polubień: 227 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!