Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Delikatne kawałki ryby skąpane w sosie na bazie piernika. Korzenny zapach i wyjątkowy smak tego dania zachwycą każdego.
30 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Karp to obowiązkowe danie na świątecznym stole, z nami przygotujesz go w nowy, pachnący grzybami sposób.
98 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Zwykły karp w niezwykłej odsłonie. Migdałowa panierka i winno-rodzynkowy sos tworzą z tej ryby coś wyjątkowego.
225 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!