Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Jak podkręcić smak krewetek? Podać je ze słodko-słonym sosem z guawy. Wypróbuj ten prosty i szybki przepis na lekki obiad.
liczba polubień: 62 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
W tym gulaszu spotykają się smaki słonecznego południa: chorizo, owoce morza i warzywa, które razem tworzą sycącą i apetyczną całość. Idealna propozycja obiadu w stylu hiszpańskim!
liczba polubień: 74 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 3 ten przepis nie jest wegetariański
Dobry pomysł na owoce morza? Wypróbuj propozycję Karola! Połączenie ich z ryżem do paelli, świeżą kolendrą, kiełbasą chorizo i limonką z pewnością przypadnie Ci do gustu!
liczba polubień: 53 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Lekka propozycja obiadowa w stylu śródziemnomorskim: wyrazisty smak oliwek z krewetkami oraz wytrawnym winem.
liczba polubień: 287 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!