Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Połączenie różnorodnych warzyw, aromatycznych przypraw i słonego sosu sojowego to sposób na zaskakująco smaczne danie, które zadowoli wszystkich fanów kuchni dalekiego wschodu. Dowiedz się, jak zrobić szybkie i proste warzywa po chińsku z woka!
liczba polubień: 62 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Lekki winny smak, zielone warzywa i ryż – niektórym smakom zawsze będzie ze sobą po drodze. Sprawdź, jak komponują się w przepisie Darii na risotto ze szparagami!
liczba polubień: 207 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Klasyka w stylu włoskim dobra na każdą okazję. Spróbuj kremowego, grzybowego risotta z pieczarkami i borowikami.
liczba polubień: 434 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Prosty, szybki i smaczny przepis na risotto. Z pewnością zagości na Twoim stole!
liczba polubień: 176 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pomysł na nieskomplikowane, jednogarnkowe danie – delikatny ryż arborio z podsmażonymi pieczarkami i dodatkiem czosnku.
liczba polubień: 533 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański