Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Pulled pork – delikatne mięso, długo duszone w niskiej temperaturze. Świetnie sprawdza się w kanapkach. Wypróbuj!
liczba polubień: 86 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bataty to świetne warzywo do faszerowania. Tym razem wypróbuj batatów wypełnionych pulled porkiem. Nie pożałujesz!
liczba polubień: 40 poziom trudności: łatwy liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Przygotuj pulled pork według przepisu Karola i wykorzystaj to wyjątkowe mięso do przygotowania dwóch pysznych potraw: faszerowanych batatów i kanapek w stylu amerykańskim!
liczba polubień: 151 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Karol zachwyca pomysłem na szarpaną wieprzowinę. Z mandarynkową marynatą smakuje wyśmienicie!
liczba polubień: 156 poziom trudności: średni czas przygotowania: 6:00 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Zobacz, co należy zrobić, by na końcu rozrywana wieprzowina była idealnie soczysta, krucha i aromatyczna.
liczba polubień: 131 poziom trudności: średni czas przygotowania: 8:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!