Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Śniadania
Faszerowane i na różowo zabarwiane: takie jajka wyróżnią się na wielkanocnym stole! Zobacz, jak łatwo przygotujesz krem chrzanowy, który doskonale uzupełni smak ugotowanych na twardo jaj.
liczba polubień: 69 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Faszerowane jaja to pyszna przekąska. Z sosem wielkanocnym smakują znakomicie!
liczba polubień: 245 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kiedy awokado spotka się z pastą jajeczną, powstanie smakowita przekąska, która sprawdzi się nie tylko podczas Sylwestra.
liczba polubień: 218 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 25 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!