Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Słodkie przekąski typu finger food, czyli minipączki z kremem adwokatowym, polecają się na imprezowy stół! Niech zrobią furorę na Twojej sylwestrowej imprezie.
liczba polubień: 11 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Mus waniliowy i sos brzoskwiniowy ukryty w czekoladowej skorupce wygląda jak prawdziwe jajko! Zobacz, jak przygotować idealny deser na Wielkanoc!
liczba polubień: 74 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:30 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Paweł Małecki wie, że tort wielkanocny musi robić wrażenie! Przygotuj tort ajerkoniakowy na migdałowym spodzie z żelką żurawinową i minibezami!
liczba polubień: 81 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:00 liczba porcji: 14 ten przepis nie jest wegetariański
Paweł Małecki zdradza swój przepis na napoleonkę! Delikatny krem z wyczuwalną nutą wanilii, otulony chrupiącym ciastem francuskim!
liczba polubień: 161 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Sylwestrową noc pełną smakowitych wrażeń zapewnią przepisy naszego cukiernika na słodkie trufle, pyszne pączki i doskonały deser czekoladowy!
liczba polubień: 85 poziom trudności: łatwy liczba porcji: 15 ten przepis nie jest wegetariański
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort bezowy? Paweł Małecki w Kuchni Lidla powie Ci, jak przygotować pyszny tort z likierem jajecznym.
liczba polubień: 64 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Eleganckie ciasto czekoladowe z migdałami i orzeźwiającą nutą pomarańczy. Zaskakująco smaczne i proste w wykonaniu!
liczba polubień: 194 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!