Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Kluski leniwe w wersji wegańskiej? Daria proponuje przepis na leniwe z tofu. Wypróbuj!
liczba polubień: 170 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Gnocchi z dodatkiem szpinaku i masła bazyliowe, to doskonały pomysł na szybki i wyśmienity obiad!
liczba polubień: 470 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Ziemniaczane pyzy to świetny dodatek do wielu dań. Zobacz, jak je przygotować!
liczba polubień: 153 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:15 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Jeśli lubisz obiady na słodko, ten na pewno przypadnie Ci do gustu! Przygotuj knedle z białym serem i słodką okrasą orzechową!
liczba polubień: 277 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Kinga Paruzel wie, jak urozmaicić klasykę! Przygotuj kopytka z batatów z nutą gałki muszkatołowej i masłem szałwiowym!
liczba polubień: 336 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Spróbuj kopytek z dodatkiem mąki razowej. Wyjątkowego smaku nadaje im smażona kapusta kiszona z lekko słodką nutą.
liczba polubień: 261 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Spróbuj specjału kuchni tyrolskiej, czyli szpecli. Te szpinakowe, podane z sosem serowym na pewno Ci zasmakują.
liczba polubień: 126 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!