Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Skarby wiosny w niezwykłej odsłonie! Szparagi zapieczone w prostym cieście z trzech składników będą zaskakującą i pyszną przekąską dla wielbicieli sezonowych warzyw.
liczba polubień: 61 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Sezonowy bób i świeża, chrupiąca cukinia to pyszne dodatki, które warto wykorzystać, by przygotować idealne danie na śniadanie – omlet według przepisu Kingi!
liczba polubień: 89 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Kasza jaglana może być również doskonałą podstawą sałatki. Z dodatkiem pieczonej papryki i marynowanych grzybów smakuje doskonale.
liczba polubień: 224 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Zobacz, jak przygotować doskonały chłodnik według Karola Okrasy. Nie zabraknie w nim rzodkiewki, ogórka, koperku i oczywiście ziemniaków z okrasą!
liczba polubień: 155 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pyszna zupa krem z ziemniaków i pora z pesto paprykowym i serem wędzonym – wypróbuj!
liczba polubień: 465 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Niesztampowy pomysł na chleb! Zamiast tradycyjnej kanapki – pyszna sałatka. Świetna na śniadanie lub przyjęcie.
liczba polubień: 73 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Prosta zapiekanka doskonała na przyjęcia i rodzinne obiady. Jej tradycyjny polski smak przypadnie do gustu każdemu.
liczba polubień: 464 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!