Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DRESSING
Oliwę, miód i ocet łączymy w miseczce. Mieszamy, aż składniki się połączą, tworząc jednolity dressing.
KROK 2: UKŁADAMY I PRZYPRAWIAMY POMIDORY
Pomidory kroimy w plasterki i układamy z nich na dużym talerzu wachlarz. Oprószamy solą i skrapiamy przygotowanym wcześniej dressingiem.
KROK 3: DEKORUJEMY I PODAJEMY SAŁATKĘ
Na wierzch sałatki kruszymy wędzony twaróg. Całość posypujemy czarnuszką i dekorujemy listkami świeżej bazylii.
Zobacz podobne
przepisy
Sałatka z fasolki szparagowej i fety
Pyszne połączenie sera feta z delikatną fasolką szparagową i pomidorami w towarzystwie wyrazistego sosu winegret.
Sałatka z arbuzem, melonem i mozzarellą
Upały to idealny czas na lekki, orzeźwiający posiłek, taki jak sałatka na bazie rukoli, z ożywczym melonem i arbuzem.
Sałatka z roszponki i pomidorów
Sałatka chlebowa z pomidorami, roszponką i greckim serem to danie, które pozwoli Ci wykorzystać nawet czerstwe pieczywo.
Sałatka z czerwoną fasolą i awokado
Ta wiosenna kompozycja kolorystyczna na talerzu to nie tylko zdrowy, ale również pyszny sposób na lekką przekąskę!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Domek z piernika
- Śledzie po kaszubsku
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Zupa grzybowa z makaronem
- Uszka z grzybami
- Ryba po japońsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ciasto na pierogi
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kutia
- Pierniki
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ciasto marchewkowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)