Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DRESSING

Oliwę, miód i ocet łączymy w miseczce. Mieszamy, aż składniki się połączą, tworząc jednolity dressing.

KROK 2: UKŁADAMY I PRZYPRAWIAMY POMIDORY

Pomidory kroimy w plasterki i układamy z nich na dużym talerzu wachlarz. Oprószamy solą i skrapiamy przygotowanym wcześniej dressingiem.

KROK 3: DEKORUJEMY I PODAJEMY SAŁATKĘ

Na wierzch sałatki kruszymy wędzony twaróg. Całość posypujemy czarnuszką i dekorujemy listkami świeżej bazylii.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram