
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DRESSING
Oliwę, miód i ocet łączymy w miseczce. Mieszamy, aż składniki się połączą, tworząc jednolity dressing.
KROK 2: UKŁADAMY I PRZYPRAWIAMY POMIDORY
Pomidory kroimy w plasterki i układamy z nich na dużym talerzu wachlarz. Oprószamy solą i skrapiamy przygotowanym wcześniej dressingiem.
KROK 3: DEKORUJEMY I PODAJEMY SAŁATKĘ
Na wierzch sałatki kruszymy wędzony twaróg. Całość posypujemy czarnuszką i dekorujemy listkami świeżej bazylii.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Łazanki
- Guacamole
- Jajka na miękko
- Śledź w oleju
- Piernik świąteczny
- Klasyczna sałatka grecka
- Krokiety z mięsem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Mini burgery
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Makowiec japoński
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Nuggetsy z kurczaka
- Pieczona ryba po grecku
- Przekąski sylwestrowe
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Makówki śląskie
- Sernik pistacjowy
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)