Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Obiad dla 4 osób w 20 minut? Wypróbuj przepis Kingi Paruzel na faszerowane sakiewki azjatyckie wypełnione zachwycającym farszem z mięsem, warzywami i aromatycznymi dodatkami.
liczba polubień: 7 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyczne danie kuchni w stylu azjatyckim, czyli stir fry z indykiem i warzywami w aromatycznym sosie. To potrawa, która wymaga dużo krojenia i siekania, ale efekt zdecydowanie jest tego wart. Koniecznie spróbuj!
liczba polubień: 66 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Gulasz w orientalnym stylu? Spróbuj chili z mnóstwem warzyw, mięsem z indyka i jogurtem kolendrowym!
liczba polubień: 335 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Sznycel indyczy może być również podstawą dania azjatyckiego. Zobacz, jak je przygotować!
liczba polubień: 504 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Delikatne mięso z indyka w jogurtowej marynacie wzbogacone smakiem banana – podane razem w postaci pysznych szaszłyków.
liczba polubień: 178 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!