Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Szukasz pomysłu na wykorzystanie kaszy pęczak? Wypróbuj prosty przepis Karola na kaszotto z młodą kapustą i aromatycznymi przyprawami.
liczba polubień: 42 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Smaki i aromaty warzyw, bulionu oraz wytrawnego wina łączą się w pysznym kaszotto Darii. Jeśli lubisz krewetki, pokochasz ten przepis!
liczba polubień: 154 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Czy górski ser pasuje do pęczotto? Gieno Mientkiewicz udowadnia, że to doskonałe połączenie!
liczba polubień: 275 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Spróbuj kaszy pełnej smaku i aromatów – z dodatkiem orzechów, kwasu chlebowego, a także orzeźwiającej cytryny!
liczba polubień: 181 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Lekko ostry sos, kasza, kabanosy i natka pietruszki. To sałatka, która sprawdzi się podczas każdej sylwestrowej zabawy!
liczba polubień: 317 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Przepis Kingi Paruzel na gołąbki – w liściach kapusty włoskiej z kaszą pęczak!
liczba polubień: 236 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Oryginalna interpretacja włoskiego risotto. Kasza to samo zdrowie, a w tym przepisie jest doskonała!
liczba polubień: 145 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dowiedz się, jak przygotować wykwintny obiad. Może soczyste piersi kaczki, nadziewane suszonymi owocami?
liczba polubień: 108 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!