Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Klasyczny tort red velvet w wersji Pawła – zabarwiony burakiem! To deser idealny na wszystkie ważne okazje!
liczba polubień: 187 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Marzysz o donatach oblanych polewą czekoladową i kolorowym lukrem? Zaproś do gotowania całą rodzinę i przygotujcie je w domu!
liczba polubień: 84 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 15 ten przepis jest wegetariański
Kasza jaglana doskonale sprawdza się również w koktajlach. Paweł podpowiada, z czym ją najlepiej połączyć!
liczba polubień: 67 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Słodko i z czekoladą? Tak! Spróbuj brownie z buraków z kokosową posypką!
liczba polubień: 243 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Zrób wyśmienite pierogi z ciasta parzonego z nadzieniem truskawkowym i śliwkowym!
liczba polubień: 104 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Nie ma Świąt bez barszczu! Zainspiruj się przepisem Elisabeth Dudy na barszcz z uszkami!
liczba polubień: 166 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Krążki aromatycznego ciasta przełożone konfiturą oraz udekorowane marcepanem i masą cukrową. Śliczne, pyszne, wyjątkowe!
liczba polubień: 45 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:45 ten przepis jest wegetariański
Delikatne, pulchne ciasto zrolowane ze słodkim wiśniowo-śmietanowym musem. To pomysł na roladę inspirowany smakiem Azji.
liczba polubień: 165 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!