Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Wilgotny i aromatyczny, a do tego bezglutenowy – keks w stylu angielskim będzie pysznym dodatkiem do świątecznej kawy. To ciasto z powodzeniem możesz przygotować wcześniej. Spróbuj!
liczba polubień: 15 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Skuś się na to idealne danie na chłodny dzień! Przygotuj wegetariańską wersję zapiekanki pasterskiej w brytyjskim stylu i rozgrzej się sycącą porcją soczewicy pod kołderką z ziemniaczanego purée.
liczba polubień: 85 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Aromatyczny makaron z sosem z pomidorków koktajlowych i dodatkiem tuńczyka i karczochów. To prosty i szybki obiad, który dzięki kilku wyśmienitym dodatkom zmienia się w wykwintne danie.
liczba polubień: 33 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Aromatyczny makaron z kilku składników? Z Paulą to możliwe! Wypróbuj ten świetny przepis na proste, szybkie i niezwykle smaczne danie.
liczba polubień: 46 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Pachnący jesienią, delikatnie pikantny – idealny hummus z dodatkiem dyni to świetny pomysł na przekąskę lub pastę na kanapki. Sprawdź, jak proste jest jego przygotowanie z termorobotem MC Smart.
liczba polubień: 58 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Uwolnij swojego wewnętrznego bohatera, delektując się smakiem czarującej krainy, pełnej magii, mocy żywiołów i przygód! A może, przy odrobinie szczęścia, Tobie też udadzą się owocowe szaszłyki?
liczba polubień: 12 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Rozkoszuj się królewskim smakiem wyśmienitej pasty z bakłażanem, która objawi Ci mistyczne krainy i świat zaginionych regaliów. Poczuj moc przygody, tajemnicy i ponadczasowej opowieści!
liczba polubień: 42 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Obudź w sobie wojownika i wyrusz w przygodę rodem z legend! Pozwól, aby aromatyczne przyprawy i niezwykłe smaki przeniosły Cię do krainy, w której piasek szepcze cenne tajemnice.
liczba polubień: 46 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański
Nic tak nie łączy, jak posiłek wspólnie zjedzony w obozie, po całym dniu spędzonym na walkach, podróżach i poznawaniu nowych towarzyszy. Otwórz się na mieszankę smaków, która odzwierciedla epickie wyprawy i legendarne opowieści!
liczba polubień: 45 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Istnieje uniwersum, w którym kulinarne tradycje łączą się z futurystycznymi smakami dzięki naszemu przepisowi na onigirazu! Możesz się w nim znaleźć! Wyobraź sobie elektryzujący smak warstw pikantnych składników umieszczonych między arkuszami wodorostów i poznaj smak nocy przeżytej w zaawansowanym technologicznie świecie.
liczba polubień: 41 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański
To kuszące danie uosabia ducha hipnotyzującego, rozświetlonego neonami miasta, zapewniając Twoim kubkom smakowym ekscytujące cybernetyczne przeżycie. Przygotuj się na kulinarną przygodę, która przeniesie Cię do świata nieograniczonych możliwości!
liczba polubień: 58 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Długo dojrzewający piernik staropolski z domową masą marcepanową i pysznymi, bardziej nowoczesnymi dodatkami to idealny pomysł na świąteczny deser! Podejmij wyzwanie i przygotuj to wyjątkowe ciasto.
liczba polubień: 19 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Kopytka z dyni to danie, które łączy w sobie tradycyjną kuchnię polską z nowoczesnym podejściem do gotowania. Delikatna, dyniowa nuta dodaje kopytkom charakteru, czyniąc je idealnym wyborem na jesienny obiad lub kolację. Poznaj nasz przepis na aksamitne kopytka z dyni.
liczba polubień: 50 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Paszteciki z delikatnego ciasta francuskiego w połączeniu z kapustą i grzybami to uwspółcześniona wersja klasycznych, drożdżowych pasztecików serwowanych w okresie świątecznym. Wykorzystanie do tej przekąski lekkiego ciasta francuskiego nadaje jej nowoczesnego charakteru. Jak zrobić tę pyszną przekąskę? Poznaj nasz sposób na paszteciki z ciasta francuskiego nadziane grzybami i kapustą.
liczba polubień: 29 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!