Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Charakterystyczny dla kuchni w stylu polskim makaron z truskawkami, twarogiem i śmietaną to dla wielu osób kulinarne wspomnienie z dzieciństwa. Koniecznie sprawdź, jaki przepis na to danie proponuje Paweł!
liczba polubień: 48 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Danie inspirowane kuchnią meksykańską na śniadanie? Jak najbardziej! Przygotuj quesadillę śniadaniową z aromatyczną salsą fresca według najnowszego przepisu Kingi i przekonaj się, że papryczka jalapeño może świetnie smakować o poranku.
liczba polubień: 140 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański
Niezwykle sycąca sałatka z kotlecikami z kalafiora, humusem i świeżą kolendrą. Sprawdź, jak łatwo i szybko można przygotować wspaniały obiad pełen warzyw.
liczba polubień: 81 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański
Wyjątkowa sałatka w stylu greckim z makaronem kritharaki, aromatycznym wędzonym tuńczykiem i odświeżającym dodatkiem cytryny i świeżych ziół. Sprawdź, jak prosto ją przygotować!
liczba polubień: 34 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Pełne smaku i aromatu śniadanie w stylu kuchni tureckiej to niemal gwarancja świetnego początku dnia. Dzięki dodatkowi świeżych chlebków z patelni i kremowego awokado nie tylko będzie sycące, ale też podbije serce każdego, kto go skosztuje!
liczba polubień: 81 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Pyszna alternatywa dla znanych i lubianych placków ziemniaczanych, czyli placki z tartej marchewki i cukinii. To naprawdę prosty w przygotowaniu, szybki obiad.
liczba polubień: 149 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Jedna z najbardziej charakterystycznych zup kuchni regionalnych, która w smaku przypomina żurek. To pyszne danie, dzięki dodatkowi kiełbasy i boczku, jest nie tylko niezwykle aromatyczne, ale też sycące.
liczba polubień: 45 poziom trudności: łatwy liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Szukasz przepisu na błyskawiczny, wiosenny obiad? Już nie musisz! Te pieczone szparagi, podane z pomidorkami, mozzarellą mini i świeżą bazylią to danie idealne.
liczba polubień: 52 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Surówka coleslaw przygotowana z czerwonej kapusty to przyjemna odmiana. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu, wrapów lub burgerów.
liczba polubień: 76 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Burgery z kotletami z mięsa wołowego, jajkami sadzonymi i prażoną cebulką to świetna wariacja na temat tego klasycznego dania kuchni amerykańskiej. Przygotuj je według przepisu Pauli i sprawdź, jak smakują!
liczba polubień: 49 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Pyszny chleb pszenno-żytni na domowym zakwasie, z dodatkiem orzechów włoskich i rodzynek. To wyjątkowe pieczywo, które urozmaici niejedno śniadanie.
liczba polubień: 18 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 30 ten przepis jest wegetariański
Bardzo proste w przygotowaniu muffiny z dużą ilością wyjątkowych składników. Sprawdź, jak łatwo można przygotować pyszne słodycze z wartościowymi dodatkami!
liczba polubień: 10 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Przygotowane z soczewicy wegańskie kiełbaski w połączeniu z pysznymi dodatkami z pewnością przypadną do gustu wszystkim wielbicielom fast foodu i nie tylko. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
liczba polubień: 62 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Kanapka inspirowana kuchnią amerykańską. Idealnie podsmażone kromki chleba tostowego, które ukrywają plastry chrupiącego bekonu i soczystego pomidora, to świetny pomysł na śniadanie!
liczba polubień: 98 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!