Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Klasyczny krupnik na żeberkach w nowej odsłonie – z dodatkiem pomidorów! Dzięki nim zyskuje bardziej wyrazisty, przyjemnie kwaskowy smak. Wypróbuj ten wyjątkowy przepis i zaskocz bliskich!
liczba polubień: 43 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Doskonały pomysł na obiad, brunch lub kolację: kaszotto gryczane z pożywnymi i smacznymi dodatkami. Wypróbuj ten przepis i odkryj smak kaszy na nowo!
liczba polubień: 75 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Sushi w formie kanapki? Tak! Onigirazu to japońska przekąska, idealna na lunch. Zobacz, jak łatwo ją przygotować!
liczba polubień: 79 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Faszerowana dynia to pomysł na sycący lunch, który doda Ci energii, byś mógł sprostać dalszym wyzwaniom. Przekonaj się, jak smakuje połączenie dyni z kaszą jaglaną i warzywami!
liczba polubień: 63 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Uwielbiasz francuskie sery? Jeśli tak, koniecznie spróbuj wytrawnej wersji tarty Tatin według przepisu Kingi! To aromatyczne i pełne warzyw danie, które zachwyca smakiem.
liczba polubień: 13 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Proste w wykonaniu faszerowane jajka, które swoim wyglądem przypominają kurczaczki. Z pewnością zachwycą nie tylko dzieci i staną się piękną ozdobą wielkanocnego stołu.
liczba polubień: 45 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Lubisz eksperymentować ze smakiem i próbować nowych, wegańskich potraw? Jeśli tak, koniecznie przygotuj ten tatar z buraków z żółtkiem z mango! Z pewnością będzie świetnym urozmaiceniem wielkanocnego stołu.
liczba polubień: 35 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Urocze, puszyste i przepyszne – takie są drożdżowe zajączki według najnowszego przepisu autorstwa Kingi. Przygotuj je na Wielkanoc i przekonaj się, jak wspaniale wyglądają na śniadaniowym stole.
liczba polubień: 16 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Kolorowo, pożywnie i smacznie – te wszystkie cechy łączy w sobie bowl przygotowany przez Kingę i jej gościnię. Zobacz, jak łatwo możesz go przygotować w swojej kuchni!
liczba polubień: 79 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Nieco mniej słodka odmiana słynnych naleśników crêpes suzette. Niezwykle aromatyczny sos z wykorzystaniem piwa APA, jabłka i miodu z pewnością trafi w niejedne gusta!
liczba polubień: 48 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Najlepszy pomysł na śniadanie? Domowy chleb pszenno-żytni! Ten według przepisu Pawła ma chrupiącą skórkę, jest pełen ziaren słonecznika i naprawdę zachwyca smakiem.
liczba polubień: 46 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Znasz przepis na tartę Tatin? Tym razem Kinga przygotowała ją w wersji wytrawnej – z szalotkami i serem pleśniowym. Spróbuj tego połączenia!
liczba polubień: 26 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Wypróbuj przepis Kingi na nietypową wersję frittaty! Makaron, różne rodzaje serów i salami — to wszystko łączy się w smakowitą zapiekankę, której musisz spróbować.
liczba polubień: 63 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Klopsiki wołowe, aromatyczny sos pomidorowy, makaron i włoski ser provolone to przepis na pyszne i sycące danie. Wypróbuj i przygotuj sobie pyszny obiad!
liczba polubień: 82 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!