Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota kuchennego MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWANIE DODATKÓW
Do pojemnika miksującego dodajemy 7 rzodkiewek, 2 łyżki szczypiorku oraz 2 łyżki koperku. Całość miksujemy za pomocą termorobota kuchennego MC Smart, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 6. Następnie zgarniamy składniki za pomocą szpatułki na dno pojemnika.
KROK 2: PRZYGOTOWANIE TWAROŻKU
Dodajemy twaróg, wlewamy zawartość jednego opakowania śmietany 18%, wszystko doprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 10 sekund / obroty 4.
KROK 3: PODAJEMY TWAROŻEK
Przekładamy twarożek z urządzenia do miseczek lub na talerze i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
PASTA Z KOZIEGO SERA Z SUSZONYMI POMIDORAMI
Pasta na bazie koziego sera podawana z krakersami to łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. Świetnie się sprawdzi na każdej imprezie!
Pasztet z soczewicy
Aromatyczny wegański pasztet z dwóch rodzajów soczewicy, ryżu i siemienia lnianego. Pokrojony w grube plastry może być świetnym składnikiem obiadu. Nada się także na kanapki.
Składany omlet w stylu francuskim z pieczarkami
Najlepszy smak często ukrywa się w najprostszych przepisach. Składany omlet w stylu francuskim z pieczarkami i aromatycznym serem gruyère to właśnie jedno z tych połączeń. Naprawdę warto go spróbować.
Zielona pasta jajeczna
Niesamowicie prosta w przygotowaniu i smaczna – właśnie taka jest ta zielona pasta jajeczna. Sprawdź ten przepis i poznaj nowy pomysł na pyszne kanapki!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Przekąski sylwestrowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledzie po kaszubsku
- Domek z piernika
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ciasto marchewkowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Uszka z grzybami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Piernik staropolski
- Kapusta z grochem
- Wigilijny makowiec
- Sałatka gyros
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)