Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY JAJKA
W koszyczku układamy jajka. Do pojemnika miksującego wlewamy ok. 500 ml wody. W pojemniku montujemy koszyczek z jajkami i gotujemy je z użyciem programu gotowanie jaj / średnie, na twardo.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY PASTĘ
Z pojemnika zdejmujemy koszyk i wylewamy wodę. Jajka obieramy i przekładamy do pojemnika miksującego. Następnie dodajemy do niego także szczypiorek, ser i majonez. Całość blendujemy przy pomocy programu miksuj na purée i czas 30 sekund.
KROK 3: PODAJEMY PASTĘ
Gotową pastę przekładamy do miski i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Zobacz podobne
przepisy
2 sposoby na śniadanie z jajem
Jak DG poradził sobie w kuchni z trzema sprytnymi kobietami? Przekonaj się, oglądając film i przygotuj razem z nimi efektowne śniadania!
Faszerowane jajka jak kurczaczki
Proste w wykonaniu faszerowane jajka, które swoim wyglądem przypominają kurczaczki. Z pewnością zachwycą nie tylko dzieci i staną się piękną ozdobą wielkanocnego stołu.
Omlet marchewkowy
Pyszny, puszysty i prosty! Taki właśnie jest ten omlet marchewkowy na słodko, z dodatkiem proteinowej odżywki o smaku ciasteczkowym.
Frittata keto
Frittata, która idealnie sprawdzi się jako sycące śniadanie dla każdego, kto lubi dietę keto. Wypróbuj ten przepis i ciesz się smakiem tego serowo-jajecznego, pieczonego w piekarniku dania.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Grillowany stek z jelenia
- Marynata grillowa do ryby
- Zupa z brukselki i jabłka z orzechową kruszonką
- KANAPECZKI Z SAŁATKĄ POROWĄ I SALAMI
- KANAPKA SELEROWA Z PESTO Z RUKOLI
- Koreczki z boczkiem
- Lody truskawkowo-bazyliowe
- NALEWKA WIŚNIOWA
- Nalewka z rokitnika z pigwą
- Vol-au-vent z nadzieniem z serka śmietankowego
- Sok pomidorowy
- Przepis na sos pomidorowy do gołąbków
- Ciabatta z pesto i grillowanym kurczakiem
- Tarta z czerstwego pieczywa
- Zielona pasta jajeczna
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)