Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy pastę
2 łyżki posiekanej rukoli, 2 łyżki drobno pokrojonych suszonych pomidorów i 1 łyżeczkę posiekanych moreli mieszamy razem z kozim serkiem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz miodem.
KROK 2: Podajemy przekąskę
Pastę nakładamy na krakersy i ozdabiamy połówkami orzechów.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta z tuńczyka
Błyskawiczna w przygotowaniu pasta z tuńczyka z dodatkiem serka twarogowego to idealną propozycja na kanapki. W połączeniu z zieloną sałatą w pysznym sosie i chipsami chlebowymi smakuje naprawdę znakomicie!
Pasta kokosowa na słodko
Pyszna pasta z wiórków kokosowych i białej czekolady – idealna na kanapki lub do nadziewania naleśników.
PASTA Z GRILLOWANEJ CUKINII
Urozmaić swoje śniadania i przygotuj oryginalną pastę kanapkową z grillowanej cukinii z dodatkiem fety i orzeszków ziemnych według przepisu Darii Ładochy!
Pasta z wędzonej makreli
Jeśli pasta rybna, to tylko taka z wędzonej makreli, z dodatkiem koperku, szczypiorku i kiszonego ogórka. Sprawdź, jak prosto i szybko można ją przygotować!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Pierniki
- Sernik piernikowy
- Wegańska ryba po grecku
- Domek z piernika
- Sałatka gyros
- Sernik krakowski
- Przekąski sylwestrowe
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
- Wigilijny makowiec
- Miodownik z kremem z kaszy manny
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)