Typ dania (str. 29) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
KURKI W ZALEWIE OCTU JABŁKOWEGO
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwór w zalewie z octu jabłkowego według przepisu Kingi!
![KURKI W ZALEWIE OCTU JABŁKOWEGO](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/a432b2eca349-695acd50f293-kurki-w-zalewie-octu-jablkowego-kuchnialidla-1250x700.webp)
KURKI W ZALEWIE OCTOWEJ
Poznaj przepis na marynowane w klasycznej zalewie octowej kurki. Świetne jako dodatek do dań!
![KURKI W ZALEWIE OCTOWEJ](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b15f888bcce9-d593de0a8067-kurki-w-zalewie-octowej-kuchnialidla-1250x700.webp)
KRUSZONKA WEGAŃSKA I MALINY ZAPIEKANE POD KRUSZONKĄ
Kruszonkę wegańską przygotujesz w mig! A razem z nią zapiecz maliny – pycha!
![KRUSZONKA WEGAŃSKA I MALINY ZAPIEKANE POD KRUSZONKĄ](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/2cd4df05a9be-9553620374bc-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_1.webp)
KRUSZONKA MIGDAŁOWA I ZAPIEKANE POD NIĄ ŚLIWKI
Kruszonka migdałowa to świetna alternatywa dla tej klasycznej. Sięgnij również po przepis na śliwki pod migdałową kruszonką!
![KRUSZONKA MIGDAŁOWA I ZAPIEKANE POD NIĄ ŚLIWKI](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/6971acc68056-5f7ef9c9f1cb-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_2.webp)
KLASYCZNA KRUSZONKA I ZAPIEKANE BRZOSKWINIE
Sprawdź, jak przygotować klasyczną kruszonkę, a przy okazji dowiedz się, jak zrobić pyszne brzoskwinie pod chrupiącą kruszonką!
![KLASYCZNA KRUSZONKA I ZAPIEKANE BRZOSKWINIE](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4364063b7af6-cf800a069bfb-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_3.webp)
Koreczki z kiełkami
Imprezowa przekąska dla tych, którzy lubią sobie zdrowo pochrupać! Koreczki z kiełkami przygotujesz z samych warzyw i delikatnego serka śmietankowego, który podkreśli ich smak. Są proste i pyszne: sprawdź!
![Koreczki z kiełkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/a2ed3a282214-55de1eebec8f-przekaski-na-impreze.webp)
ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU
Idealny napój na lato – orzeźwiający kompot z rabarbaru z listkami mięty i kostkami lodu. Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego!
![ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/9a4e925e62de-56a7700b82d2-kompot-z-rabarbaru-na-dwa-sposoby.webp)
ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY
Rozgrzewający kompot z rabarbarem i truskawkami z dodatkiem aromatycznych przypraw – goździków, kardamonu i imbiru. Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego!
![ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ee70f632d861-180f90b14b7c-kompot-z-rabarbaru-na-dwa-sposoby.webp)
Koktajl owocowo-warzywny
W zielonym koktajlu według przepisu Karola jest moc – smaku i cennych składników! Połącz je, zmiksuj i czerp z siły owocowo-warzywnego orzeźwienia.
![Koktajl owocowo-warzywny](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ba85b1a65ff0-b8b05357d04b-humus-bowl-i-koktajl-owocowo-warzywny.webp)
KLASYCZNA DALGONA COFFEE
Słynna kawa z Instagrama teraz w Kuchni Lidla! Sprawdź, jak przygotować klasyczną dalgona coffee, i ciesz się jej smakiem!
![KLASYCZNA DALGONA COFFEE](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e884671c59bc-781dd7e73491-klasyczna-dalgona-coffee-kuchnialidla-1250x700.webp)
Kiszona sałatka z warzyw na ostro
Kiszone warzywa to doskonały dodatek do obiadów i przekąsek. Przygotowane q wersji na ostro z dodatkiem kolendry nabierają azjatyckiego charakteru. Spróbuj koniecznie!
![Kiszona sałatka z warzyw na ostro](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/023008c7c332-8d581d5fded4-kiszone-salatki-z-warzyw-na-dwa-sposoby.webp)
KARNAWAŁOWE CAŁUSKI
Jeśli karnawałowe kreacje już są, warto sięgnąć po sprawdzone przepisy! Przygotuj pyszne ciastka – karnawałowe całuski z ciasta twarogowego według przepisu Pawła Małeckiego!
![KARNAWAŁOWE CAŁUSKI](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/f1585dfa6166-5b3b7953401b-desery-na-sylwestra.webp)