 
                
                     
                
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
- butelkę lub słoik o pojemności min. 150 ml
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY SYROP
Do pojemnika miksującego dodajemy cukier, cynamon, sok i wodę. Całość zagotowujemy, bez miarki w pokrywie, używając programu gotowanie wg własnych ustawień / temperatura 110°C / czas 7 minut / obroty 1.
KROK 2: REDUKUJEMY SYROP
Zagotowany syrop redukujemy, nadal bez miarki w pokrywie, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / temperatura 100°C / czas 15 minut / obroty 1. Gotowy syrop delikatnie studzimy i przelewamy do butelki lub słoika.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makówki śląskie
- Nuggetsy z kurczaka
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Przekąski sylwestrowe
- Burek ze szpinakiem
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciasto na pierogi
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Jajka na miękko
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Sernik pistacjowy
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Śledź w oleju
- Barszcz czerwony z ziemniakami
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	

 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (0)