Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Ten słynny austriacki deser to miękkie wnętrze, chrupiący wierzch i domowa konfitura z żurawin, czyli połączenie idealne dla wielbicieli klasycznych słodkości! Przepis Pawła pozwoli Ci przygotować ten przysmak w domowej kuchni.
liczba polubień: 34 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjny śląski deser w nieco lżejszej odsłonie? To musi być przepis Kingi! Przygotuj lekką, cytrynową piankę na bazie jajek i odkrywaj słodkie smaki regionalnej kuchni!
liczba polubień: 127 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Domowa wersja regionalnego sękacza zasmakuje każdemu, kto jej spróbuje! Odkryj smaki Podlasia i przygotuj przepyszne ciasto z jabłkami i śmietanową pianką.
liczba polubień: 69 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 16 ten przepis nie jest wegetariański
Odkrywaj regionalne, sezonowe smaki dzięki przepisowi Kingi na oberibę – śląską zupę z kalarepy! W połączeniu z pysznymi i prostymi chlebkami na sodzie smakuje doskonale!
liczba polubień: 47 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Aksamitne ciasto o smaku biszkoptów, orzechowo-ciasteczkowy krem i czekolada – naleśniki wg przepisu Pawła to prosty deser, który zasmakuje każdemu!
liczba polubień: 85 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Na spływ kajakowy, na camping, na dłuższą wyprawę – klopsy rybne w zalewie octowej świetnie sprawdzą się w roli prowiantu na drogę! Sprawdź, jak je przygotować według przepisu Karola!
liczba polubień: 40 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dzięki przepisowi Pawła dowiemy się, jak połączyć ciasto z białą czekoladą, czyli blondie, z pysznym sernikiem i świeżymi owocami! Upiecz sernikoblondie i przekonaj się, jak smakuje!
liczba polubień: 86 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:45 liczba porcji: 9 ten przepis jest wegetariański
Sezonowy bób i świeża, chrupiąca cukinia to pyszne dodatki, które warto wykorzystać, by przygotować idealne danie na śniadanie – omlet według przepisu Kingi!
liczba polubień: 90 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Wyjątkowe ciasto z dodatkiem siemienia lnianego, humusu i lekkiego, warzywnego farszu – oto składniki wrapów, które przygotujecie, wykorzystując przepis Kingi!
liczba polubień: 304 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Wykorzystaj łatwo dostępne składniki, by przygotować proste bułeczki bez drożdży – idealne na śniadanie dla Ciebie i bliskich!
liczba polubień: 214 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Klasyka kuchni francuskiej w słodkiej odsłonie – najlepsze croissanty, idealne na śniadanie, przygotujecie dzięki przepisowi Pawła Małeckiego!
liczba polubień: 187 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Ser twarogowy i owoce to połączenie idealne! Przygotuj sernik na zimno z mango według przepisu Pawła i ciesz się smakiem wyjątkowego ciasta na spodzie z ciasteczek i orzechów.
liczba polubień: 93 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Wspaniały smak sera halloumi zamknięty w pysznych i prostych frytkach zachwyci każdego miłośnika greckiej kuchni! Wykorzystaj przepis Kingi i podaj je z sosem tzatziki.
liczba polubień: 387 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Idealny wypiek dla małych i dużych wielbicieli owoców, czyli odwrócone ciasto z truskawkami. Przygotujecie je według prostego przepisu Pawła – na przykład na Dzień Dziecka!
liczba polubień: 49 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!