Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- wykrawaczkę do wycinania różnych kształtów
KROK 1: WYCINAMY KSZTAŁTY Z CHLEBA TOSTOWEGO
Z chleba tostowego za pomocą wykrawaczki wycinamy dowolne kształty.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ JAJECZNĄ
Jajka miksujemy z mlekiem, awokado, szpinakiem i solą.
KROK 3: SMAŻYMY TOSTY
Na patelni rozgrzewamy oliwę i rozpuszczamy masło. Wycięte kawałki chleba moczymy w masie i przekładamy na gorącą patelnię. Smażymy na średnim ogniu po 3 minuty z każdej strony.
Zobacz podobne
przepisy
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
Tosty z kremem piankowym i orzechowym
Dla fanów kanapek na słodko – krem à la marshmallows! Najlepiej smakuje na tostach razem z kremem czekoladowym i bananami!
Tosty z brokułem i serem provolone
Grzanki wyjątkowe? Te z serem provolone i brokułem! Ten niesamowity i wyrazisty smak idealnie wpisze się w Twój dzień!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Przekąski sylwestrowe
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Sernik piernikowy
- Uszka z grzybami
- Kompot z suszu z cytryną
- Wegańska ryba po grecku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ciasto marchewkowe
- Ciasto na pierogi
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
521 dni temu
czy jest możliwość zastąpienia czymś jajek? żeby zrobić z tego przepisu wersje dla vegan?
odpowiedz
521 dni temu
Niestety nie testowaliśmy takiej wersji. Jeśli jednak masz ochotę na śniadanie ze szpinakiem i awokado, możesz wypróbować przepis Kingi na wegański zielony omlet: https://kuchnialidla.pl/weganski-zielony-omlet-z-silken-tofu :)