Zielone tosty francuskie

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ

  • wykrawaczkę do wycinania różnych kształtów

KROK 1:  WYCINAMY KSZTAŁTY Z CHLEBA TOSTOWEGO

Z chleba tostowego za pomocą wykrawaczki wycinamy dowolne kształty.

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ JAJECZNĄ

Jajka miksujemy z mlekiem, awokado, szpinakiem i solą.

KROK 3: SMAŻYMY TOSTY

Na patelni rozgrzewamy oliwę i rozpuszczamy masło. Wycięte kawałki chleba moczymy w masie i przekładamy na gorącą patelnię. Smażymy na średnim ogniu po 3 minuty z każdej strony.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!