Tosty z brokułem i serem provolone

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • blaszkę do pieczenia
  • tarkę o drobnych oczkach
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C 

KROK 1: BLANSZUJEMY BROKUŁ

Brokuł dzielimy na różyczki i blanszujemy w osolonej wodzie.

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY KROMKI CHLEBA

Kromki pieczywa nacieramy czosnkiem i skrapiamy oliwą. Wykładamy na nie różyczki brokułu i posypujemy startym serem provolone.

KROK 3: PIECZEMY TOSTY

Tosty pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C przez ok. 10-15 minut.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!