
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blaszkę do pieczenia
- tarkę o drobnych oczkach
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
KROK 1: BLANSZUJEMY BROKUŁ
Brokuł dzielimy na różyczki i blanszujemy w osolonej wodzie.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY KROMKI CHLEBA
Kromki pieczywa nacieramy czosnkiem i skrapiamy oliwą. Wykładamy na nie różyczki brokułu i posypujemy startym serem provolone.
KROK 3: PIECZEMY TOSTY
Tosty pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C przez ok. 10-15 minut.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Golonka pieczona po bawarsku
- Łazanki
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Guacamole
- Burek ze szpinakiem
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Boczek pieczony
- Ryba po japońsku
- Mini burgery
- Przekąski sylwestrowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Świąteczne pierniczki
- Makówki śląskie
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Klasyczna sałatka grecka
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)