Typ dania (str. 200) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Budyń migdałowy z chia
Przygotuj wegański budyń z dodatkiem domowej konfitury porzeczkowej!

Batony z orzechami pekan
Wypróbuj przepis na szybkie i łatwe, domowe batony z orzechami pekan i polewą czekoladową!

Kotlet schabowy z miodową kapustą
Podwójna panierka, dobrze rozbite mięso i smalec – poznaj wszystkie tajniki idealnego schabowego według Karola Okrasy!

Cronuty
Połączenie croissanta i donuta, czyli cronut! Paweł pokaże Ci, jak przygotować ten popularny deser.

Kotlet schabowy w migdałowej panierce
Spróbuj kotleta schabowego w nowoczesnej wersji według Darii! Doskonale smakuje z purée z rukoli.

Jak przygotować sos holenderski?
Doskonały dodatek do ryb i warzyw – czyli sos holenderski według DG!

Zupa krem z cukinii z grzankami
Szybka w przygotowaniu zupa z cukinii z grzankami z serkiem i czosnkiem niedźwiedzim na pewno zachwyci Cię wyjątkowym smakiem!

Tortilla z jajkiem i bekonem
Świetny sposób na śniadanie lub szybką przekąskę – tortille z jajkiem sadzonym w pomidorach, boczkiem i ziołowym serkiem!

Biszkopt z brzoskwiniami i limonkowym skyrem
Delikatny biszkopt z limonkowym kremem i brzoskwiniami – to ciasto idealne na każdą okazję!

Jajka faszerowane suszonymi pomidorami i oliwkami
Spróbuj jajek z farszem w nieco innym wydaniu – z oliwkami, suszonymi pomidorami i orzeszkami pinii z listkiem bazylii.

Zielone warzywa smażone z tofu
Masz mało czasu na przygotowanie obiadu? Postaw na smażone warzywa w stylu azjatyckim z tofu!

Jajka faszerowane z szynką
Rzeżucha to doskonały dodatek do wiosennych potraw! A z jajkami, szynką i serkiem śmietankowym smakuje wyśmienicie!
