Typ dania (str. 58) - przepisy i pomysły

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Paweł Małecki

Makowiec na kruchym orzechowym spodzie

Makowiec na kruchym spodzie? Wypróbuj kolejny, pyszny deser Pawła.

Makowiec na kruchym orzechowym spodzie

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Kruche makowe ciasteczka

Przygotuj pyszny deser dla swoich najbliższych i zachwyć ich kruchymi ciasteczkami z makiem!

Kruche makowe ciasteczka

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 35 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Tort makowy z musem z czarnych porzeczek

Tym razem w swoim deserze Paweł łączy mak i mus z czarnych porzeczek. Znasz już ten smak?

Tort makowy z musem z czarnych porzeczek

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański

Paweł Małecki

Makowe ślimaczki

Tym razem Paweł w swojej cukierni zwija pyszne ślimaczki. Jest słodko i makowo!

Makowe ślimaczki

poziom trudności: średni czas przygotowania: 4:00 liczba porcji: 24 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Ciasto z orzechami pekan

Wejdź na Kuchnię Lidla i wypróbuj przepis na pyszne ciasto z orzechami pekan. To pyszny pomysł na popołudniowy deser.

Ciasto z orzechami pekan

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Kremówki

Poznaj przepis Pawła Małeckiego na wyjątkowo puszyste i jednocześnie kruche kremówki! Doskonałe na każdą okazję!

Kremówki

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański

Paweł Małecki

Nalewka z miodu spadziowego

Miód możesz wykorzystać na wiele sposobów! Przygotuj z niego nalewkę z waniliowo-imbirowym aromatem.

Nalewka z miodu spadziowego

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 30 ten przepis nie jest wegetariański

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!