Typ dania (str. 67) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Śródziemnomorska babka ziemniaczana
Do babki ziemniaczanej możesz dodać praktycznie wszystko. Spróbuj naszego przepisu na babkę ziemniaczaną z oliwkami i pomidorami.

Ziemniak pieczony w łupinie z szybkim chilli
Ziemniaki doskonale nadają się do faszerowania. Spróbuj ich w połączeniu z pikantnym chili, z dodatkiem aromatycznego sera cheddar.

Podpłomyki z koprem włoskim i brzoskwinią
Chrupiący podpłomyk z dodatkiem sera koziego z anyżkowym koprem włoskim i brzoskwinią! To zaskakujące połączenie, ale przepyszne!

Cannelloni z ricottą i orzeszkami piniowymi
Cannelloni z kremowym farszem z ricottą, zapieczone w mocno pomidorowym sosie – to włoski styl w najlepszym wydaniu.

Agrestowe ciasto jogurtowe z płatkami owsianymi
Lekkie ciasto jogurtowe z agrestem i płatkami owsianymi - przygotuj je we własnej kuchni!

Pierogi z truskawkami i śliwkami
Zrób wyśmienite pierogi z ciasta parzonego z nadzieniem truskawkowym i śliwkowym!

Tort z kwiatami czarnego bzu i truskawkami
Tort pełen aromatu kwiatów? Tak! Wykorzystaj syrop z czarnego bzu, żeby stworzyć wyjątkowy deser.

Kurczak w pomidorach z ryżem (Jollof)
Kurczak doskonale przejmuje smaki i aromaty dodatków, z którymi jest podawany. Zobacz, jak smakuje w połączeniu z ostrym sosem pomidorowym.

Kurczak tandoori
Kurczak w jogurtowej marynacie. Soczysty, wręcz kremowy, ale też pikantny dzięki odpowiednim przyprawom.

Babeczki z polewą
Przygotowanie babeczek to nic trudnego. Sekret tkwi w ich udekorowaniu. Zobacz, jak to zrobić!

Torciki z pomarańczami
Minitorciki to idealny pomysł, gdy chcemy przygotować deser tylko dla kilku osób. Wypróbuj ten z pomarańczami.
