Typ dania (str. 74) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
3 sposoby na chutney jabłkowy
Chutney to doskonały dodatek do mięs, ryb czy pieczonych warzyw – a Karol ma na niego aż trzy sposoby!

Wegański makowiec na bezglutenowym spodzie
Kinga z pomocą swojej bratanicy pokaże Ci, jak przygotować pyszny makowiec z mnóstwem bakalii, na bezglutenowym, kruchym spodzie.

Pasztet z ciecierzycy
Ale pasztet! Oczywiście w nowoczesnym wydaniu – z ciecierzycy, z dodatkiem suszonych owoców i aromatycznych przypraw!

Cytryny w soli
Cytryny w soli możesz wykorzystać do arabskich dań takich jak tajine lub dodać do dressingów czy sałatek.

Zupa pomidorowa z bazylią
Zobacz, jak przygotować aromatyczną zupę ze świeżych pomidorów, bazylii i czosnku.

Arabska sałatka ziemniaczana
Szybka i łatwa sałatka ziemniaczana to doskonały dodatek do obiadu i dań z grilla.

Sałatka z pomelo, burakiem i łososiem
Poznaj nowoczesne połączenie smaków! Pomelo, pieczony burak i wędzony łosoś doskonale się ze sobą komponują.

Wegański makowiec w polewie czekoladowej
Paweł Małecki zaprasza na wegański makowiec z orzechami, żurawinami i nutą cynamonu, oblany czekoladą!


Karpatka fit
Dla Kingi Paruzel nie ma rzeczy niemożliwych! Nawet karpatkę przygotuje w wersji odchudzonej z kremem na bazie kaszy jaglanej.

Hummus czekoladowy
Hummus na słodko przygotujesz w niecałe 5 minut! Nie wierzysz? Zobacz, jak poradziła sobie z tym Daria!
