Typ dania (str. 91) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Tajine dyniowy z indykiem i jabłkiem
Przygotuj popularne danie kuchni marokańskiej – aromatyczny tajine z dynią, indykiem i jabłkami!

Placki z dyni z gruszką, imbirem i twarożkiem – przepis
Przygotuj rozgrzewające placuszki z dynią i imbirem! Dodanie gruszki sprawia, że to najlepsze połączenie jesiennych smaków.

Racuchy z bananami
Idealne na śniadanie, obiad lub deser! Dla dorosłych i dzieci – racuchy z bananami!

Zupa pho z wołowiną
Sprawdzony przepis na wietnamską zupę pho dla wszystkich fanów kuchni azjatyckiej!

2 sposoby na pizzę - z brokułu i kalafiora
Fitsposób na pizzę? Zrób spód z brokułu lub kalafiora! Wypróbuj przepis Kingi Paruzel!

Bułki maślane
To doskonały dodatek do śniadania na słodko. Smakują tak samo wyśmienicie z dodatkami, jak i bez.

Granita herbaciana z marakują
Granitę od sorbetu odróżnia grudkowata i mniej zbita konsystencja. Możesz ją podać w formie napoju bądź deseru.

Sałatka z quinoą i truskawkami
Sałatka z quinoą i truskawkami to doskonały pomysł na orzeźwiający, wartościowy posiłek w ciepłe dni!

Twaróg z imbirem i owocami
Doskonała porcja witamin i orzeźwienia w postaci twarogu z owocami i rozgrzewającym imbirem.

Sałatka z makaronem ryżowym i orzechami
Azja na talerzu. Mnóstwo aromatycznych przypraw, z lekką dozą pikantności, do tego makaron ryżowy i chrupiące orzechy!

Kurczak z brokułami i boczniakami z woka
Marynowany kurczak z dodatkiem brokułów i boczniaków to niesamowita przygoda z kuchnią azjatycką.

Zielona maślanka
Maślanka z dodatkiem ogórka i awokado sprawdzi się doskonale jako drugie śniadanie lub podwieczorek.
