• DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

PRZYGOTUJ

  • słomki

KROK 1: WYCISKAMY SOK Z MARCHEWKI I IMBIRU

Marchewki i korzeń imbiru obieramy i grubo siekamy. Sok wyciskamy w sokowirówce.

KROK 2: WYCISKAMY SOK Z POMARAŃCZY

1 pomarańczę kroimy na pół i odcinamy kilka cienkich plastrów (do dekoracji). Wszystkie pomarańcze wyciskamy.

KROK 3: MIESZAMY SOKI

Sok z pomarańczy oraz sok z marchwi i imbiru mieszamy z olejem i przelewamy do szklanek. Dekorujemy plasterkami pomarańczy i od razu podajemy ze słomkami.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram