
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- słomki
KROK 1: WYCISKAMY SOK Z MARCHEWKI I IMBIRU
Marchewki i korzeń imbiru obieramy i grubo siekamy. Sok wyciskamy w sokowirówce.
KROK 2: WYCISKAMY SOK Z POMARAŃCZY
1 pomarańczę kroimy na pół i odcinamy kilka cienkich plastrów (do dekoracji). Wszystkie pomarańcze wyciskamy.
KROK 3: MIESZAMY SOKI
Sok z pomarańczy oraz sok z marchwi i imbiru mieszamy z olejem i przelewamy do szklanek. Dekorujemy plasterkami pomarańczy i od razu podajemy ze słomkami.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Uszka z grzybami
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Spaghetti carbonara
- Boczek pieczony
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Burek ze szpinakiem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Mini burgery
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciasto na pierogi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)