Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
- 4 wysokie szklanki do koktajli
Przygotowanie
Wodę, kawałki arbuza i melona oraz sok z limonki razem miksujemy. Następnie łączymy z kruszonym lodem.
Koktajl przelewamy do wysokich szklanek i dekorujemy świeżymi owocami. Jeśli koktajl będą spożywać osoby pełnoletnie, możemy do niego dodać 100 ml białego rumu.
Zobacz podobne
przepisy
Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią
Intensywnie malinowy, elegancki deser z lodami i dodatkiem czerwonego wina zachwyci Ciebie i Twoich gości!
Smoothie z kiwi i miętą
Temperatura za oknem sprawia, że marzysz o orzeźwiającym napoju? Zmiksuj sobie smoothie z kiwi, limonki i mięty.
Smoothie z borówkami i brzoskwiniami
Kiedy temperatura za oknem wzrasta, z odsieczą przychodzi smoothie. Spróbuj miksu jogurtu z borówkami i brzoskwiniami.
Borówkowe semifreddo
Mrożony deser idealny na upalne popołudnia! Zmiksuj kilka składników, schłodź je, a po wyjęciu polej orzeźwiającym sosem.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ciasto na pierogi
- Pierniki
- Sernik piernikowy
- Kapusta z grochem
- Pistacjowy sernik baskijski
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Wigilijny makowiec
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa grzybowa z makaronem
- Świąteczne pierniczki
- Sernik krakowski
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
2728 dni temu
Smakowite jednak drylowanie arbuza i melona zabrało mi więcej niż 10 minut ale było warto. Wersja bez alkoholu godna polecenia :)
odpowiedz