Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
- 4 wysokie szklanki do koktajli
Przygotowanie
Wodę, kawałki arbuza i melona oraz sok z limonki razem miksujemy. Następnie łączymy z kruszonym lodem.
Koktajl przelewamy do wysokich szklanek i dekorujemy świeżymi owocami. Jeśli koktajl będą spożywać osoby pełnoletnie, możemy do niego dodać 100 ml białego rumu.
Zobacz podobne
przepisy
Koktajl waniliowo-malinowy z bazylią
Intensywnie malinowy, elegancki deser z lodami i dodatkiem czerwonego wina zachwyci Ciebie i Twoich gości!
Smoothie z kiwi i miętą
Temperatura za oknem sprawia, że marzysz o orzeźwiającym napoju? Zmiksuj sobie smoothie z kiwi, limonki i mięty.
Smoothie z borówkami i brzoskwiniami
Kiedy temperatura za oknem wzrasta, z odsieczą przychodzi smoothie. Spróbuj miksu jogurtu z borówkami i brzoskwiniami.
Borówkowe semifreddo
Mrożony deser idealny na upalne popołudnia! Zmiksuj kilka składników, schłodź je, a po wyjęciu polej orzeźwiającym sosem.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Chłodnik ogórkowy z prażonymi migdałami
- Śledź w jabłkach
- Sylwestrowa przekąska z pastą jajeczną
- Złoty napar z imbiru
- Sałatka z kabanosów
- Smażona ryba na purée z groszku
- Lemoniada z wodą kokosową
- Dip z czosnku niedźwiedziego z rzodkiewką
- Mango Margarita bez alkoholu
- Deser z tapioką
- Nadziewane daktyle w czekoladzie
- Curry rybne z mango i kolendrą
- Cukier waniliowo-pomarańczowy
- Shake jagodowo-bananowy z nasionami chia
- Shake czekoladowy z trzech składników
- Talerz przystawek
- Pizza bez drożdży
- Pesto z pietruszki
- Kanapka rybaka
- Smażone jabłuszka
- Wieprzowina z warzywami z woka
- Pieczona karkówka z piekarnika - na dziko
- Przekąski sylwestrowe Karola Okrasy
- Zapiekany kalafior
- Pesto z jarmużu
- Makaron z kurczakiem i pieczarkami - przepis
- Wegańskie hot dogi lodowe
- Tatar z łososia z sałatką z ogórka i jabłka
- Sałatka z rukolą i gruszką
- Różowe cynamonki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
2706 dni temu
Smakowite jednak drylowanie arbuza i melona zabrało mi więcej niż 10 minut ale było warto. Wersja bez alkoholu godna polecenia :)
odpowiedz