Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
- 4 wysokie szklanki do koktajli
Przygotowanie
Wodę, kawałki arbuza i melona oraz sok z limonki razem miksujemy. Następnie łączymy z kruszonym lodem.
Koktajl przelewamy do wysokich szklanek i dekorujemy świeżymi owocami. Jeśli koktajl będą spożywać osoby pełnoletnie, możemy do niego dodać 100 ml białego rumu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Mini burgery
- Śledź w oleju
- Łazanki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Domek z piernika
- Burek ze szpinakiem
- Kutia
- Ciasto na pierogi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Klasyczna sałatka grecka
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makówki śląskie
- Świąteczne pierniczki
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Golonka pieczona po bawarsku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Boczek pieczony
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ciasto marchewkowe
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
3072 dni temu
Smakowite jednak drylowanie arbuza i melona zabrało mi więcej niż 10 minut ale było warto. Wersja bez alkoholu godna polecenia :)
Odpowiedz