Typ dania (str. 59) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Kimchi
Kimchi, czyli popularny dodatek do dań w kuchni koreańskiej, możesz też przygotować w swoim domu!
Wegańskie cinnamon rollsy z dyni
Ciasto drożdżowe bez jajek? Kinga Paruzel wie, jak je przygotować! Wypróbuj przepis na drożdżowe cinnamon rollsy z jabłkami!
Przecier ze świeżych owoców
Owocowy przecier dla najmłodszych możesz także przygotować samodzielnie! Zobacz, jak!
Przecier z marchewki
Zobacz, jak łatwo i szybko przygotujesz przecier z marchewki! Zasmakuje nawet najmłodszym dzieciom!
Wegańskie eklerki z kremem cytrynowym
Wegańskie słodkości? Tylko od Kingi Paruzel. Zobacz, jak przygotować eklerki z kremem cytrynowym!
Bananowo-kokosowa owsianka
Przygotuj śniadanie z tajską nutą razem z Darią! Owsianka na mleku kokosowym z bananami stawia na nogi w każdy poranek!
Kompot jabłkowy
Jabłka, pigwa i odrobina słodyczy – to składniki na łatwy i pyszny kompot z jabłek!
Kalmary w sosie pomidorowym
Z owoców morza możesz przygotować łatwy i szybki obiad! Spróbuj kalmarów z makaronem w pomidorowym sosie!
Bruschetta z awokado i krewetkami na ostro
Masz ochotę na szybką i aromatyczną przekąskę? Wypróbuj bruschettę, na której królują krewetki i awokado!
Wegańskie gofry
Zobacz, jak przygotować gofry w dwóch wersjach smakowych i kolorystycznych! Jasne pachną cynamonem, a ciemne – kakao i wanilią!
4 sposoby na warzywne przetwory
Przetwory z buraków, cukinii, pieczarek i papryki! Zobacz, jak zachować smak sezonowych warzyw na dłużej!
Kiszonka orientalna
Spróbuj kiszonej kapusty w nowoczesnym wydaniu – z imbirem, sezamem i sosem sojowym!