
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- malakser
Krok 1: Przygotowujemy koktajl z papai i gruszek
Owoce obieramy ze skórki, przekrawamy na pół, wydrążamy pestki, kroimy w kostkę i umieszczamy w malakserze razem z pozostałymi składnikami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Krok 2: Przygotowujemy koktajl z mango i fig
Mango obieramy, odkrawamy miąższ od pestki. Figi kroimy na mniejsze kawałki. Owoce umieszczamy w malakserze razem z mleczkiem kokosowym, syropem z agawy i miętą. Miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Truskawki myjemy, pozbawiamy szypułek i miksujemy razem z napojem migdałowym. Do szklanek nalewamy warstwami.
Krok 3: Przygotowujemy koktajl z miechunki, liczi i nektarynek
Owoce obieramy, usuwamy pestki i kroimy na mniejsze cząstki. Umieszczamy w malakserze razem z napojem ryżowym i orzechami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Spaghetti bolognese
- Cukinia faszerowana mięsem mielonym
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kotlet pożarski – przepis
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Mus truskawkowy
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)