Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- malakser
Krok 1: Przygotowujemy koktajl z papai i gruszek
Owoce obieramy ze skórki, przekrawamy na pół, wydrążamy pestki, kroimy w kostkę i umieszczamy w malakserze razem z pozostałymi składnikami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Krok 2: Przygotowujemy koktajl z mango i fig
Mango obieramy, odkrawamy miąższ od pestki. Figi kroimy na mniejsze kawałki. Owoce umieszczamy w malakserze razem z mleczkiem kokosowym, syropem z agawy i miętą. Miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Truskawki myjemy, pozbawiamy szypułek i miksujemy razem z napojem migdałowym. Do szklanek nalewamy warstwami.
Krok 3: Przygotowujemy koktajl z miechunki, liczi i nektarynek
Owoce obieramy, usuwamy pestki i kroimy na mniejsze cząstki. Umieszczamy w malakserze razem z napojem ryżowym i orzechami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makowiec japoński
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Uszka z grzybami
- Sernik pistacjowy
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Burek ze szpinakiem
- Boczek pieczony
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Nuggetsy z kurczaka
- Kutia
- Śledzie po kaszubsku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Zupa grzybowa z makaronem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pieczona ryba po grecku
- Domek z piernika
- Ciasto marchewkowe
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Łazanki
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)