Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- malakser
Krok 1: Przygotowujemy koktajl z papai i gruszek
Owoce obieramy ze skórki, przekrawamy na pół, wydrążamy pestki, kroimy w kostkę i umieszczamy w malakserze razem z pozostałymi składnikami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Krok 2: Przygotowujemy koktajl z mango i fig
Mango obieramy, odkrawamy miąższ od pestki. Figi kroimy na mniejsze kawałki. Owoce umieszczamy w malakserze razem z mleczkiem kokosowym, syropem z agawy i miętą. Miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Truskawki myjemy, pozbawiamy szypułek i miksujemy razem z napojem migdałowym. Do szklanek nalewamy warstwami.
Krok 3: Przygotowujemy koktajl z miechunki, liczi i nektarynek
Owoce obieramy, usuwamy pestki i kroimy na mniejsze cząstki. Umieszczamy w malakserze razem z napojem ryżowym i orzechami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
3 sposoby na koktajle
Zobacz, jakie sposoby na orzeźwienie, odnowę oraz odbudowę ma Kinga Paruzel! Przygotuj razem z nią 3 koktajle.
Koktajl z kaszy jaglanej, wiśni i soku z buraka czerwonego
Kasza jaglana doskonale sprawdza się również w koktajlach. Paweł podpowiada, z czym ją najlepiej połączyć!
Koktajl truskawkowy i truskawki w czekoladzie
Dla fanów truskawkowych smaków - doskonały koktajl oraz truskawki w chrupiącej czekoladzie!
Piwno-arbuzowy koktajl
Zaskakujące połączenie orzeźwiającego smaku arbuza z klasycznym miodowym piwem to superpomysł na letni koktajl!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ryżowe krokiety z mozzarellą i pieczarkami
- Wrapy z sałaty z tofu
- Wegańskie bounty owocowe
- Szakszuka
- Koktajle na detoks
- Papaya bowl z kremem jogurtowym
- Sałatka z młodych warzyw
- Chrupiące chlebki z siemieniem lnianym
- Crostini z mango i awokado
- Crostini z serkiem, ogórkiem i łososiem
- Crostini z szynką i melonem
- Kumpir w stylu greckim
- Ceviche z tuńczyka w puszce
- Muffinki ze śliwkami
- Placki bananowe z jogurtem i brzoskwiniami
- Sałatka śledziowa z burakiem i piernikiem
- Kotlety jagnięce z sałatką z groszku i mięty
- Wieniec wielkanocny
- Hummus grzybowy
- Kotleciki jagnięce
- NALEWKA ŚLIWKOWA
- Tatar wołowy w omlecie sojowym
- Sałatka z kiełkami fasoli
- Ciastka pisanki
- Smażona okra z cebulą i suszonymi morelami
- Talerz przekąsek w stylu adriatyckim
- Nalewka z głogu
- Pieczone warzywa z sosem jogurtowym
- Chili con carne z wędzonym boczkiem
- Hiszpańska tortilla ziemniaczana
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)