Daria Ładocha

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • malakser

Krok 1: Przygotowujemy koktajl z papai i gruszek

Owoce obieramy ze skórki, przekrawamy na pół, wydrążamy pestki, kroimy w kostkę i umieszczamy w malakserze razem z pozostałymi składnikami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.

Krok 2: Przygotowujemy koktajl z mango i fig

Mango obieramy, odkrawamy miąższ od pestki. Figi kroimy na mniejsze kawałki. Owoce umieszczamy w malakserze razem z mleczkiem kokosowym, syropem z agawy i miętą. Miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Truskawki myjemy, pozbawiamy szypułek i miksujemy razem z napojem migdałowym. Do szklanek nalewamy warstwami.

Krok 3: Przygotowujemy koktajl z miechunki, liczi i nektarynek

Owoce obieramy, usuwamy pestki i kroimy na mniejsze cząstki. Umieszczamy w malakserze razem z napojem ryżowym i orzechami. Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie rozlewamy do szklanek.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram