Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Arbuza pozbawiamy pestek, obieramy ze skóry i miksujemy na jednolitą masę. Następnie płyn przecieramy przez sito i przelewamy do dzbanka.
Uzupełniamy schłodzonym piwem. Dodajemy plasterki cytryny do smaku. Serwujemy od razu po przygotowaniu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pierniki
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Piernik świąteczny
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ciasto na pierogi
- Makówki śląskie
- Domek z piernika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledź w oleju
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledzie po kaszubsku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
1313 dni temu
to połączenie nie posmakowało mi :( wolę już zjeść osobno arbuza i osobno wypić ulubione piwo...
Odpowiedz