Piwno-arbuzowy koktajl

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Arbuza pozbawiamy pestek, obieramy ze skóry i miksujemy na jednolitą masę. Następnie płyn przecieramy przez sito i przelewamy do dzbanka.

Uzupełniamy schłodzonym piwem. Dodajemy plasterki cytryny do smaku. Serwujemy od razu po przygotowaniu.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Kalafior w cieście piwnym

Ciekawa przekąska, idealna nie tylko do piwa: delikatne różyczki kalafiora ukryte w pikantnej, chrupiącej panierce.

Kalafior w cieście piwnym

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Piwne muffinki z malinami

Niezwykłe piwne muffinki z pysznym kremem i świeżymi malinami. Koniecznie musisz spróbować!

Piwne muffinki z malinami

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 24 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Piwne ziemniaczki

Piwo i ziemniaki? O tak! Przekonaj się, jak wiele zyskują te warzywa, gdy upieczesz je w wyjątkowej marynacie…

Piwne ziemniaczki

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Tosty z piwnymi pieczarkami

Pyszna przekąska nie tylko dla fanów złotego trunku – chrupiące tosty z warstwą piwnych pieczarek i startym serem.

Tosty z piwnymi pieczarkami

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    1188 dni temu
    to połączenie nie posmakowało mi :( wolę już zjeść osobno arbuza i osobno wypić ulubione piwo...

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!