Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Na noc sylwestrową proponujemy pyszne przekąski! Świętuj razem z nami!
liczba polubień: 162 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 ten przepis nie jest wegetariański
Sakiewki z ciasta francuskiego, kanapki z krewetkami i roladki z bakłażana – pyszne przekąski nie tylko na Sylwestra!
liczba polubień: 391 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 ten przepis nie jest wegetariański
Ten wyrafinowany przepis na indyka powstał specjalnie na święta, ale sprawdzi się także przy innych okazjach.
liczba polubień: 66 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Tradycyjny karp w nowoczesnej odsłonie! Niezwykła kompozycja ryby i aromatycznego sosu z suszonych owoców.
liczba polubień: 71 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Sernik czy piernik? Najlepiej… jedno i drugie! Pyszne ciasto łączące w sobie smaki obu wypieków zrobisz w kilka chwil!
liczba polubień: 542 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 30 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjny wypiek na bazie ciasta drożdżowego wzbogacony słodkim twarogiem, pachnącym cynamonem i bakaliami. Pychota!
liczba polubień: 151 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Smakowite, kruche ciasteczka wypełnione masą makową z dodatkiem bakalii i miodu. Przysmak, po który sięgniesz z ochotą!
liczba polubień: 141 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Blaty słodkiego ciasta z chrupiącymi orzechami przełożone kremem z kaszy manny. Efektowny deser nie tylko na święta!
liczba polubień: 292 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Łatwe w przygotowaniu, puszyste ciasto drożdżowe nadziane masą orzechową i posypane płatkami migdałów. Smakuje wybornie!
liczba polubień: 111 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Duży pieczony pieróg z ciasta francuskiego wypełniony rybnym farszem z dodatkiem grzybów i kiszonej kapusty.
liczba polubień: 74 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Pachnące, złociste ciasto z dodatkiem powideł i suszonych śliwek. Wygląda naprawdę imponująca, a smakuje doskonale!
liczba polubień: 137 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Intensywnie czekoladowy biszkopt z powidłami śliwkowymi i marcepanem wykończony gęstą polewą. Fenomenalne połączenie!
liczba polubień: 263 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Własnoręczne przygotowywanie pierogów daje wiele satysfakcji. Z tym przepisem jest to wyjątkowo łatwe!
liczba polubień: 208 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjne ciasteczka o korzennym aromacie udekorowane słodką polewą i kolorową posypką. Cieszą i oko, i podniebienie!
liczba polubień: 574 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!