Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Niech zapach domowej pieczeni rzymskiej przygotowanej wg przepisu Karola Okrasy wypełni cały dom! Przygotuj tę klasyczną potrawę kuchni polskiej na rodzinny obiad lub inną wyjątkową okazję.
liczba polubień: 53 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Chrupiące z zewnątrz, a w środku kryjące pyszny farsz z sera, kabanosów i suszonych pomidorów. Sylwestrowe sakiewki z ciasta francuskiego będą ozdobą każdego stołu!
liczba polubień: 32 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Różowe, buraczane muffiny z kozim serem to świetny materiał na sylwestrową przekąskę! Przygotuj je dla gości, wykorzystując przepis Karola Okrasy.
liczba polubień: 18 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Roladki z tortilli, łososia i serka wzbogaconego o chrzan i kapary to prosta, ale niezwykła w smaku przekąska. Postaw na klasykę imprezowych stołów – przygotuj przekąskę na sylwestra.
liczba polubień: 16 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Śmietanowy sos z dodatkiem szpinaku i sera gorgonzola świetnie komponuje się ze schabem. Sprawdź, jak smakuje to doskonałe połączenie – wykorzystaj przepis Karola!
liczba polubień: 46 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Schab przygotowany w tak oryginalny sposób zachwyci wszystkich smakiem i sposobem podania. Wykorzystaj przepis Karola i poszerz swoje menu o to wyjątkowe danie!
liczba polubień: 24 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Sałatka z grillowanego bakłażana i boczniaków to wyjątkowe połączenie składników – smak warzyw i grzybów spotyka się tu ze słodyczą i delikatną ostrością dodatków. Podaj ją z twarożkiem, który podwędzisz na sianie we własnej kuchni!
liczba polubień: 9 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Grillowanie wydobywa z bakłażana pełnię smaku, dlatego warto przygotować go w ten sposób i dodać do sałatki. W połączeniu z boczniakami i dressingiem z koziego jogurtu będzie smakował wyśmienicie!
liczba polubień: 14 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Bardzo eleganckie przekąski na sylwestrowy stół przygotowane z prostych składników. Niech paszteciki z aksamitnym musem z pstrąga trafią do Waszego imprezowego menu dzięki przepisowi Karola!
liczba polubień: 6 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pulled pork – delikatne mięso, długo duszone w niskiej temperaturze. Świetnie sprawdza się w kanapkach. Wypróbuj!
liczba polubień: 86 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Są rumiane, chrupią i zachęcają do tego, by się nimi poczęstować. Kabanosy w cieście francuskim to przepis Karola, który warto mieć pod ręką, przygotowując każdą imprezę – również tę sylwestrową!
liczba polubień: 10 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Przystawka pełna różnorodnych smaków i tekstur, czyli fasola z makrelą z przepisu Karola, doskonale pasuje do chrupiących snacków z ciasta francuskiego. Sprawdź to połączenie!
liczba polubień: 3 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Delikatna konsystencja i wyrazisty charakter dipu z ciecierzycy to wyjątkowe połączenie, w którym zdecydowanie warto zasmakować. Przygotuj tę przekąskę na sylwestra i podaj ją ze snackami z ciasta francuskiego!
liczba polubień: 11 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Wspólne robienie pierogów to dobry wstęp do świąt. Sprawdź, jak poradziła sobie z tym ekipa Kuchni Lidla, i wypróbuj przepis na buraczane pierogi w wersji na słodko!