Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Tradycyjny wypiek, którego nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Puszyste ciasto z gęstym lukrem zasmakuje każdemu.
liczba polubień: 89 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Delikatne, drożdżowe babeczki nasączone smakowitym ponczem, podane z dżemem i kremem cytrynowym. Trudno im się oprzeć!
liczba polubień: 46 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Pyszne ciasto z masy serowej o orzeźwiającym, cytrynowo-limonkowym smaku, wykończone chrupiącą bezą. To deser idealny!
liczba polubień: 107 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Ciasto czekoladowe bez mąki, gęsty krem, dżem i bakalie. Smakowita wariacja na temat tradycyjnego deseru wielkanocnego.
liczba polubień: 137 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjne danie wielkanocne inspirowane kuchnią wschodnią. Wypiek na bazie twarogu z dodatkiem bakalii smakuje wspaniale.
liczba polubień: 84 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Jesteś ciekaw, jak smakuje tarta czekoladowa z konfiturą z czarnej porzeczki? Cukiernik Paweł Małecki podzieli się z Tobą swoim przepisem!
liczba polubień: 267 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Czekoladowo-owocowe trufle nadziane na patyczki to świetny pomysł na słodką, imprezową przekąskę. Twoi goście będą zachwyceni!
liczba polubień: 166 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Słodkie migdały w karmelu i sól morska – skandynawskie połączenie smaków, które sprawdzi się również na Twoim stole.
liczba polubień: 74 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Aromatyczny, puszysty spód ze zmielonymi orzechami i soczyste, kwaskowate jabłka – to przepis na rumiany, pyszny placek!
liczba polubień: 176 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Jak zrobić pyszne ciasto gryczane? Najlepiej wg przepisu Pawła Małeckiego z Kuchni Lidla! Spróbuj koniecznie!
liczba polubień: 180 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Odmień klasyczną białą i mleczną czekoladę, wzbogacając ją o chrupiące orzechy. To prawdziwa rozkosz dla podniebienia.
liczba polubień: 103 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 ten przepis jest wegetariański
Ciasto inspirowane kuchnią włoską z polskimi akcentami! Poznaj nasz przepis i delektuj się smakiem doskonałego wypieku na bazie orzechów.
liczba polubień: 230 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Poznaj przepis na doskonałe amaretti z ganaszem czekoladowym. Paweł Małecki dzieli się swoją recepturą w Kuchni Lidla!
liczba polubień: 128 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański
Słynne ciasteczka na bazie staropolskiego przepisu. Złociste, delikatne, kruche, pyszne i nie tylko na tłusty czwartek!
liczba polubień: 255 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański