Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Lekki i kremowy mus czekoladowy, czyli czekoladowa tęcza ze świeżymi owocami. Ten przepis koniecznie musisz wypróbować!
liczba polubień: 233 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Lekki, orzeźwiający deser na bazie truskawek. Ciekawa i łatwa w przygotowaniu alternatywa dla klasycznej galaretki z owocami.
liczba polubień: 121 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Puszysta pływająca wyspa z gotowanej bezy na morzu z sosu waniliowego. Brzmi pysznie? Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego na ten wyjątkowy deser!
liczba polubień: 101 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Apetyczne foremki z kruchego ciasta wypełnione owocami i kremem waniliowym. Robią ogromne wrażenie i smakiem, i wyglądem!
liczba polubień: 82 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjny wypiek, którego nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Puszyste ciasto z gęstym lukrem zasmakuje każdemu.
liczba polubień: 89 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Delikatne, drożdżowe babeczki nasączone smakowitym ponczem, podane z dżemem i kremem cytrynowym. Trudno im się oprzeć!
liczba polubień: 46 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Pyszne ciasto z masy serowej o orzeźwiającym, cytrynowo-limonkowym smaku, wykończone chrupiącą bezą. To deser idealny!
liczba polubień: 107 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Ciasto czekoladowe bez mąki, gęsty krem, dżem i bakalie. Smakowita wariacja na temat tradycyjnego deseru wielkanocnego.
liczba polubień: 137 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjne danie wielkanocne inspirowane kuchnią wschodnią. Wypiek na bazie twarogu z dodatkiem bakalii smakuje wspaniale.
liczba polubień: 84 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Jesteś ciekaw, jak smakuje tarta czekoladowa z konfiturą z czarnej porzeczki? Cukiernik Paweł Małecki podzieli się z Tobą swoim przepisem!
liczba polubień: 267 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Czekoladowo-owocowe trufle nadziane na patyczki to świetny pomysł na słodką, imprezową przekąskę. Twoi goście będą zachwyceni!
liczba polubień: 166 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Słodkie migdały w karmelu i sól morska – skandynawskie połączenie smaków, które sprawdzi się również na Twoim stole.
liczba polubień: 74 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Aromatyczny, puszysty spód ze zmielonymi orzechami i soczyste, kwaskowate jabłka – to przepis na rumiany, pyszny placek!
liczba polubień: 176 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Jak zrobić pyszne ciasto gryczane? Najlepiej wg przepisu Pawła Małeckiego z Kuchni Lidla! Spróbuj koniecznie!
liczba polubień: 180 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański