Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Sernik na zimno na spodzie z ciasteczek korzennych, idealny do przygotowania, kiedy do świętowania zostało naprawdę mało czasu. Świetnie sprawdzi się podczas rodzinnych spotkań przy kawie i imprez.
liczba polubień: 77 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Wyjątkowa pasta z pestek dyni przyrządzona na słodko to świetny pomysł na śniadanie. Sprawdź, jak szybko i prosto ją zrobić!
liczba polubień: 35 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Przepyszna pasta pistacjowa, którą można przygotować z dwóch składników w 15 minut! Koniecznie wypróbuj ją na świeżym pieczywie lub jako dodatek do deserów.
liczba polubień: 43 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Pyszna pasta z wiórków kokosowych i białej czekolady – idealna na kanapki lub do nadziewania naleśników.
liczba polubień: 28 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Klasyczne ptysie w zupełnie nowej, świątecznej odsłonie z musem czekoladowo-piernikowym i sosem z gorących wiśni. Idealnie sprawdzą się jako nietuzinkowy deser na święta.
liczba polubień: 65 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Rokitnik i pigwa doskonale nadają się do przygotowania jesiennej nalewki. Wykorzystaj przepis Pawła, by zamknąć w butelce moc tych wyjątkowych i pysznych owoców!
liczba polubień: 13 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Kolor i smak owoców głogu zamknięte w słodkiej nalewce, która przyjemnie rozgrzeje Cię w długie jesienne i zimowe wieczory. Sprawdź, jak przygotować ją krok po kroku z wykorzystaniem przepisu Pawła!
liczba polubień: 7 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 40 ten przepis jest wegetariański
Nalewka wiśniowa z delikatnym aromatem wanilii i migdałów według receptury Pawła Małeckiego – sprawdź, jak ją przygotować!
liczba polubień: 16 poziom trudności: łatwy liczba porcji: 30 ten przepis jest wegetariański
Zamknij smak śliwek w pysznej aromatycznej nalewce z dodatkiem cynamonu i goździków! Wykorzystaj przepis Pawła Małeckiego!
liczba polubień: 13 poziom trudności: łatwy liczba porcji: 40 ten przepis jest wegetariański
Pyszny letni deser z kruszonką, musem z białej czekolady i żelem truskawkowym. Sprawdź, jak przygotować tę rozkosz dla podniebienia!
liczba polubień: 27 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Roladka biszkoptowa wypełniona kremem przygotowanym na bazie mascarpone z dodatkiem aromatycznej skórki limonki – łatwy deser, który szybko przygotujesz dla swoich sylwestrowych gości!
liczba polubień: 13 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Hiszpańskie magdalenki od francuskich różnią się kształtem, bo przypominają klasyczne muffiny. Poznaj ich cytrusowy smak – z przepisem Pawła na pewno Ci się udadzą!
liczba polubień: 35 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Wypróbuj przepis na orzeźwiające lody truskawkowo-miętowe! Łatwe w wykonaniu, idealne na upalne dni!
liczba polubień: 28 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Lody truskawkowo-jogurtowe z delikatnym aromatem bazylii – łatwy przepis autorstwa Pawła Małeckiego. Skusisz się?
liczba polubień: 18 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański