Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Bigos w nowej odsłonie – pieczony, z dodatkiem udek i podudzi kurczaka. To pyszna alternatywa dla bigosu z boczkiem i kiełbasą – nie wymaga ciągłego mieszania, a nadal smakuje wyśmienicie!
liczba polubień: 52 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bigos w 25 minut? Tak! To możliwe! Wypróbuj ekspresowy przepis Karola Okrasy na ten kulinarny klasyk!
liczba polubień: 69 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Ekspresowa wariacja na temat bigosu według pomysłu Tomka Strzelczyka, gościa Karola Okrasy. Wypróbuj przepis i rozsmakuj się w tym szybkim daniu!
liczba polubień: 24 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Potrawka z kurczaka we francuskim stylu? Taki jest coq au vin, czyli kurczak duszony w czerwonym winie. Aromatyczny sos z dodatkiem pieczarek, marchewki i pomidorów skusi każdego. Sprawdź przepis Karola i przygotuj wspaniałą ucztę!
liczba polubień: 65 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Połączenie warzyw i aromatycznych przypraw, które razem tworzą smakowite danie. Wypróbuj ten przepis i przygotuj pyszny obiad dla całej rodziny.
liczba polubień: 90 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:52 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wegańska odsłona dobrze znanego dania! Przygotuj pyszną fasolkę po bretońsku, doprawioną aromatycznymi przyprawami. Świetna alternatywa wobec klasyki!
liczba polubień: 132 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 13:10 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Gulaszu w takiej formie jeszcze nie znacie! Zapiekany gulasz z warzyw korzeniowych z ekspresowymi bułeczkami domowej roboty to sycące i pełne smaków danie.
liczba polubień: 53 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
To przepis, który sprawdzi się zawsze! Do przygotowania dania możesz wybrać dowolne warzywa i przyprawy - z wegańskimi kiełbaskami będą smakować idealnie! Obiad gotowy już w 40 minut!
liczba polubień: 98 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Gulasz z jelenia to prawdziwa uczta dla miłośników dziczyzny. Zrobisz go w bardzo łatwy sposób, a dodatek wytrawnego czerwonego wina doskonale podkreśli jego niepowtarzalny smak!
liczba polubień: 23 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Nie ma to jak dobry gulasz z dziczyzny! Teraz przygotujesz go w bardzo prosty i szybki sposób. Wypróbuj ten przepis!
liczba polubień: 28 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kawałki szlachetnego mięsa z sarny warto wykorzystać do przygotowania aromatycznego gulaszu na bazie wina. Dodaj do niego pieczarki lub ulubione grzyby i ciesz się smakiem prawdziwych darów
liczba polubień: 18 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Z najlepszego mięsa wołowego powstaje najlepszy gulasz! Niech kuchnia wypełni się aromatem tego sycącego dania, które z pewnością trafi na Twoją listę ulubionych.
liczba polubień: 103 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dwa sposoby na bigos, a każdy z nich ekspresowy! Sprawdź, jak z tym klasycznym daniem kuchni polskiej radzą sobie Karol i jego gość, a później… wypróbuj przepisy i wybierz swój ulubiony.
liczba polubień: 82 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bigos bez mięsa? To dopiero rewolucja! Ale warta zaproszenia na świąteczny stół! Spróbujcie i przekonajcie się, że wszystkim będzie smakować!
liczba polubień: 153 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!