Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Przygotuj pulled pork według przepisu Karola i wykorzystaj to wyjątkowe mięso do przygotowania dwóch pysznych potraw: faszerowanych batatów i kanapek w stylu amerykańskim!
liczba polubień: 152 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Młoda kapusta doskonale smakuje również w świeżych surówkach! Przygotuj tę według przepisu Karola – ciesz się bogactwem warzyw i owoców połączonych smakiem pysznej marynaty.
liczba polubień: 179 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Przygotuj ucztę we włoskim stylu! Zaproś gości do kosztowania najlepszych smaków inspirowanych Italią. Domowa focaccia według przepisu Kingi podana na desce serów i wędlin na pewno mile ich zaskoczy.
liczba polubień: 95 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Prosta wątróbka z cebulą i jabłkiem zyskuje nowe, wykwintne oblicze dzięki przepisowi Karola! Podaj to pyszne, tradycyjne danie ze słodko-ostrą glazurą miodową.
liczba polubień: 185 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Tradycyjny przepis w nowej odsłonie, czyli szare kluski z miodową kapustą i wegańską okrasą! To danie obowiązkowe dla miłośników regionalnej kuchni. Spróbujesz?
liczba polubień: 221 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Jak stworzyć kilka elementów posiłków, baz posiłków, które można łączyć dowolnie i wykorzystać w innych przepisach? Kinga Paruzel podpowiada!
liczba polubień: 106 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyka polskiej kuchni, czyli gęś faszerowana jabłkami w miodzie i świeżych ziołach! Upiecz ją i podaj na wyjątkową okazję z czerwoną kapustą o wyjątkowym smaku!
liczba polubień: 55 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Lubisz proste i sprawdzone połączenia wyjątkowych składników? Spróbuj sałatki z pieczonych buraków z karmelizowaną gruszką i bryndzą!
liczba polubień: 357 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Klasyka inspirowana kuchnią Mediolanu, wzbogacona o kilka dodatków, wg przepisu Karola Okrasy! Przygotuj wykwintne risotto z szafranem na wyjątkową okazję!
liczba polubień: 265 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Szukasz sposobu na to, by wprowadzić warzywa do diety dziecka? Wypróbuj przepis Karola na racuszki z brokułów i frytki z marchewki – bez dodatkowej soli!
liczba polubień: 388 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwory w zalewie octowej na dwa sposoby! Wypróbuj przepis Kingi!
liczba polubień: 21 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 ten przepis jest wegetariański
Kremowy sos z wyrazistą, grzybową nutą świetnie komponuje się ze świeżym makaronem tagliatelle! Wypróbuj przepis Karola i sprawdź, jak smakuje danie!
liczba polubień: 459 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Nagrodą za cierpliwość będzie świetny smak! Wolno grillowane żeberka BBQ wg przepisu Karola Okrasy zostaną gwiazdą każdej imprezy przy grillu!
liczba polubień: 180 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 4:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Jedna z najpopularniejszych przekąsek inspirowanych kuchnią Włoch w wersji bez glutenu! Sięgnij po przepis Kingi i przygotuj ekspresową focaccię dla niezapowiedzianych gości!
liczba polubień: 221 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański