Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Klasyka polskiej kuchni, czyli gęś faszerowana jabłkami w miodzie i świeżych ziołach! Upiecz ją i podaj na wyjątkową okazję z czerwoną kapustą o wyjątkowym smaku!
liczba polubień: 55 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Słoneczna sałatka z mango, awokado i kuskus z pysznym sosem na bazie suszonych pomidorów – łatwy i szybki przepis dla Ciebie!
liczba polubień: 430 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Sprawdź przepis Kingi na halloweenowe papryki wypełnione doskonałym farszem! Zobacz, jakie to łatwe!
liczba polubień: 97 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:05 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Domowe bułeczki, prażona cebulka i sos musztardowy. Poznaj przepis na idealne wegańskie hot dogi według pomysłu Kingi Paruzel!
liczba polubień: 128 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Długo wędzone, domowe pastrami z mięsa wołowego nada charakter każdej kanapce! Przygotuj je samodzielnie według przepisu Karola i podaj w burgerze inspirowanym kuchnią Ameryki!
liczba polubień: 69 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 8:00 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Dynia to cudowne warzywo! Wypróbuj pyszne donuty z dodatkiem purée z dyni!
liczba polubień: 100 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Poznaj przepis Kingi Paruzel na wegańską wersję zupy czosnkowo-pieczarkowej z wegańską śmietaną!
liczba polubień: 334 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Klasyka kuchni wielkopolskiej w dwóch wersjach – pyry z gzikiem i boczkiem oraz pyry z wegańskim gzikiem i boczkiem z bakłażana. Wypróbuj obie!
liczba polubień: 263 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Szukasz pomysłów na słodkie śniadania? Kinga podpowiada, jak zrobić pyszne tosty dyniowe z nutką cynamonu. Musisz ich spróbować!
liczba polubień: 111 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Świetna propozycja słodkiej przekąski – jabłkowe tacos! Z własnoręcznie przygotowanymi tortillami i nadzieniem jabłkowym!
liczba polubień: 62 czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwory w zalewie octowej na dwa sposoby! Wypróbuj przepis Kingi!
liczba polubień: 21 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 ten przepis jest wegetariański
W zależności od regionu Polski – pyzy lub pampuchy! Bezglutenowe, na mące gryczanej z pysznym sosem śliwkowym!
liczba polubień: 79 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Gdy trwa sezon na świeżą kukurydzę, wykorzystaj przepis Kingi na gotowane kolby kukurydzy z gęstym sosem serowym!
liczba polubień: 95 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Wykorzystaj sezon na kurki i przygotuj wyśmienitą, białą pizzę z sosem śmietanowym według przepisu Karola Okrasy!
liczba polubień: 220 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!