Kanapki z serem, szynką i warzywami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • opiekacz do kanapek – opcjonalnie

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY BUŁKI

Bułki przekrawamy wzdłuż. Obie części smarujemy masłem.

Krok 2: WYPEŁNIAMY BUŁKI

Na spodniej części każdej bułki układamy po 2 plastry wędliny, plaster sera, kilka plastrów pomidora i kilka listków rukoli. Całość solimy.

Krok 3: SKŁADAMY KANAPKI

Kanapki przykrywamy wierzchnią częścią bułki. Opcjonalnie podgrzewamy w opiekaczu przez ok. 2 minuty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!