Kanapki z serem, szynką i warzywami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • opiekacz do kanapek – opcjonalnie

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Krok 1: PRZYGOTOWUJEMY BUŁKI

Bułki przekrawamy wzdłuż. Obie części smarujemy masłem.

Krok 2: WYPEŁNIAMY BUŁKI

Na spodniej części każdej bułki układamy po 2 plastry wędliny, plaster sera, kilka plastrów pomidora i kilka listków rukoli. Całość solimy.

Krok 3: SKŁADAMY KANAPKI

Kanapki przykrywamy wierzchnią częścią bułki. Opcjonalnie podgrzewamy w opiekaczu przez ok. 2 minuty.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • F F
    985 dni temu
    Bardzo proszę o podanie wartości odżywczych dla bułki twarogowej. Nigdzie nie mogę ich znaleźć, a przydałoby się je dodać do apek żywieniowych, bo to dobre bułki.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    985 dni temu
    Tabele z wartościami odżywczymi i składem wypieków są dostępne w każdym sklepie na dziale z pieczywem. Jeśli jednak nie planujesz zakupów w najbliższym czasie, prosimy o kontakt w tej sprawie z Portalem Obsługi Klietna za pośrednictwem formularza kontaktowego: https://obsluga-klienta.lidl.pl/SelfServicePL/s/contactsupport

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!