
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- tarkę o drobnych oczkach
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy na nim kromkę chleba z obu stron na złoty kolor. Następnie zdejmujemy ją i przekładamy na talerz. Na tej samej patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy kiełbasę nduja i smażymy ją przez ok. 2 minuty.
KROK 2: PODAJEMY KANAPKĘ
Na grzance układamy podsmażoną kiełbasę nduja i rozerwaną burratę. Całość ozdabiamy rukolą i skórką otartą z cytryny. Kanapkę oprószamy solą do smaku.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kutia
- Boczek pieczony
- Spaghetti carbonara
- Mini burgery
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Śledź w oleju
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Domek z piernika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Łazanki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto marchewkowe
- Przekąski sylwestrowe
- Śledzie po kaszubsku
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Sernik pistacjowy
- Ryba po japońsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Sałatka gyros
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)